Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Jonny Clayton

Van der Voort kansloos onderuit tegen Clayton

Vincent van der Voort is er zaterdagavond niet in geslaagd om de kwartfinales van de World Series of Darts Finals te bereiken. Jonny Clayton won met 6-1 van de Nederlander. Lees hier meer.

Slechte start Van der Voort

Jonny Clayton begon sterk aan de wedstrijd met een 180’er en pakte snel de eerste leg met een 15-darter. Vincent van der Voort had meteen moeite om het tempo van ‘The Ferret’ te volgen en kwam daardoor snel 2-0 achter en liep eigenlijk een beetje achter de feiten aan. In leg 3 word het snel duidelijk wie de leiding nam in deze partij. Vincent verviel snel in het negatieve en gaf daardoor eigenlijk meteen alles weg en zo kwam de Welshmen snel op 4-0. De break gingen de spelers in na een 17-darter van Clayton en de Nederlander liep hoofdschuddend van het podium af.

Na de break startte Vincent nog ietsjes beter en zette zichzelf toch nog op het scorebord. Met een 5-1 stand wist de sympathieke man uit Purmerend niks meer tegen de man uit Wales in te brengen en maakte Clayton het af met een prachtige 23-darter en staat morgen in kwartfinale.

Gemiddelde/Dubbelpercentage:
Jonny Clayton: 94,17 / 37,50%
Vincent van der Voort: 84,60 / 33,33%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *