Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Vincent van der Voort

Van der Voort klopt Van Veen in Nederlands onderonsje

Vincent van der Voort heeft in Hildesheim de tweede ronde van het German Darts Championship bereikt. De Nederlander versloeg landgenoot Gian van Veen met 6-2.

Door de vele Nederlanders die zich dit jaar al voor European Tours plaatsten wordt de kans op wedstrijden tussen landgenoten ook steeds groter. Vandaag stond er zo´n duel op het programma: Vincent van der Voort trof Gian van Veen. Voor de jonge Van Veen was het zijn debuut op het PDC podium. In leg één gooide hij al meteen een 180, maar verder liep het stroef. Van der Voort kwam snel op 3-0, maar nadat ‘The Dutch Destroyer’ drie pijlen miste op dubbel 14 kon Van Veen toch zijn eerste leg winnen.

Met een 14-darter brak Van der Voort echter snel terug en stelde hij weer orde op zaken. Hij volgde dit op met een 156-finish in zijn eigen leg, waardoor de zege wel binnen was. Van Veen deed nog wat terug met een 17-darter, maar een 14-darter van Van der Voort in zijn eigen leg was genoeg voor de simpele overwinning. De Nederlander treft morgen Ryan Searle.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Vincent van der Voort: 93.8 / 46.2%
Gian van Veen: 86.23 / 25%

Image courtesy of FOTO: Kelly Deckers (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *