Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Vincent van der Voort

Van der Voort na voorsprong uitgeschakeld tegen Searle

Zaterdag wordt de tweede ronde van de German Darts Championship afgewerkt in Hildesheim. In de vijfde partij van de middag kwam Vincent van der Voort weer in actie. Na een 4-2 voorsprong gingen de laatste 4 legs allemaal naar Ryan Searle die zich zo plaatste voor de finaledag. Lees hier meer.

Vincent van der Voort mocht de partij beginnen en deed dat met een 17-darter. In de tweede leg kreeg Van der Voort al een breakkans, maar een 104-finish werd gemist op tops. Hierdoor kon Ryan Searle via dubbel 18 toch zijn eigen leg houden. Een leg later was het Searle die wel wist te breaken. Van der Voort miste drie darts op de dubbel, waardoor Searle via dubbel 4 de break plaatste. Toch was die break niet van lange duur. Searle miste in zijn eigen leg twee pijlen op tops, waardoor Van der Voort via tops meteen terug brak en met een 56-finish op een 3-2 voorsprong kwam.

Een belangrijke leg volgde voor de Nederlander, met een 62-finish brak hij en kwam hij met een verschil van twee legs voor. Toch gaf Searle niet op en brak met een 14-darter meteen terug. Met de tweede 14-darter op een rij verzilverde ‘Heavy Metal’ de break en werd het 4-4. In de negende leg stond Searle in de leg van Van der Voort na 12 darts op tops. Van der Voort kreeg één kans om zijn eigen leg te houden, maar een 160-finish werd gemist op tops. Searle bleef koel en kwam via tops op matchpoint; 5-4. In een gelijkopgaande tiende leg gooide Searle een 74-finish en won daarmee met 6-4 van Van der Voort.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Ryan Searle: 96,04 / 33,3%
Vincent van der Voort: 92,88 / 28,6%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *