Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Vincent van der Voort

Van der Voort onderuit tegen sterke Campbell

Het is Vincent van der Voort niet gelukt om de tweede ronde op de World Series of Darts Finals te halen. Matt Campbell sloeg met sterk spel toe.

Vincent van der Voort wist zich op knappe wijze via het kwalificatietoernooi te plaatsen voor de World Series of Darts Finals in het voor hem naburige Amsterdam. De Nederlander lijkt altijd te genieten van toernooien in eigen land, al zal dat genieten vooral komen als hij ook wedstrijden wint. Met Matt Campbell trof hij echter een taaie tegenstander. De Canadees is aardig aan de weg aan het timmeren bij de PDC. In de eerste leg leek dit totaal niet zo: hij gooide zich dood op 115, waarna hij zes pijlen later nog niet uit was. Van der Voort profiteerde optimaal.

Met een 11-darter herstelde Campbell zich echter uitstekend, waarna hij ook zijn eigen leg hield. Van der Voort haakte aan, waarna beide mannen hun eigen legs hielden. Van der Voort leek leg zeven uitgezocht te hebben om te gaan breken, maar twee missers op tops weerhielden dit. Hij kreeg een leg later meteen de deksel op zijn neus, want de Canadees vond wel de break. ‘Ginja Ninja’ stond fantastisch te spelen en ging, tot teleurstelling van het publiek, de wedstrijd winnen. Van der Voort gooide 110 niet uit, waarna Campbell tops vond voor de zege.

Matt Campbell: 95.47 / 50%
Vincent van der Voort: 96.61 / 37.5%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *