Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Vincent van der Voort

Van der Voort rekent af met Lewis in Tsjechië

Vincent van der Voort heeft de kwartfinales van de Czech Darts Open bereikt. De Nederlander rekende af met een zeer matige Adrian Lewis.

De laatste wedstrijd van de middagsessie op de Czech Darts Open was er één tussen twee ervaren mannen: Vincent van der Voort nam het op tegen Adrian Lewis. ‘Jackpot’ schakelde op de zaterdag Gerwyn Price uit, langzamerhand weet hij steeds betere resultaten te halen. Van der Voort hoopte zijn topwedstrijd tegen Martin Schindler te kunnen herhalen. Met een 18-darter begon hij meteen met een break, waarna de Nederlander met een knappe 73-finish ook zijn eigen leg hield.

De wedstrijd ging maar één richting op: met een 103-finish brak Van der Voort Lewis weer, waarna hij een 14-darter noteerde in zijn eigen leg. Een 13-darter volgde, de zege was binnen handbereik. Toch stelde ‘The Dutch Destroyer’ dit nog even uit: Lewis mocht drie legs op rij winnen, waardoor het toch nog spannend werd. Met een 16-darter vond Van der Voort uiteindelijk toch een winnende leg. De Nederlander keert zondagavond terug voor een duel met Adam Gawlas.

Gemiddeldes / Dubbelpercentages:
Adrian Lewis: 84.59 / 33.3%
Vincent van der Voort: 88.53 / 54.5%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *