Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Dirk van Duijvenbode - Baltic Sea Darts Open 2023

Van Duijvenbode bereikt finaledag in Leverkusen

Dirk van Duijvenbode is de eerste Nederlander door naar de laatste 16 van de European Darts Open in Leverkusen. Met een gemiddelde van 104 en 100% op de dubbel versloeg hij Ted Evetts met 6-3.

De wedstrijd begon met het houden van de eigen leg door beide spelers. In de derde leg was het Dirk van Duijvenbode die de eerste break plaatste, met een 13-darter kwam hij op een 2-1 voorsprong. Deze break wist hij in zijn eigen leg vervolgens te verzilveren, een 80-finish met twee keer tops zorgde daarvoor.

Deze achterstand poetste Ted Evetts snel weg. Met legs in 15 en 13 pijlen trok de Engelsman de stand gelijk. De voorsprong werd echter niet terug gemaakt, nadat Evetts twee pijlen op tops miste. Van Duijvenbode stapte in en plaatste direct weer een break met een 13-darter. De derde 13-darter van de wedstrijd leverde de Nederlander vervolgens matchpoint op; 5-3. Evetts kreeg één kans in de negende leg om de wedstrijd te blijven, maar miste dubbel 20. Van Duijvenbode maakte er, voor de verandering, in 13 pijlen meteen een einde aan; Van Duijvenbode verslaat Evetts met 6-3.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Dirk van Duijvenbode: 104,16 / 100%
Te Evetts: 100,01 / 33,33%

Image courtesy of FOTO: PDC Europe
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *