Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Dirk van Duijvenbode

Van Duijvenbode bereikt finaledag na winst op Sedlacek

Afgelopen zaterdagavond werden de laatste tweede ronde partijen afgewerkt voor de Czech Darts Open. Dirk van Duijvenbode wist in de derde partij van de avondsessie. De Nederlander versloeg de Tsjech Karel Sedlacek met 6-3. Lees hier meer.

Het was Karel Sedlacek die de partij mocht starten. Echter was het Dirk van Duijvenbode die in de eerste leg meteen een break plaatste door 98 uit te gooien. Van Duijvenbode verzilverde de break vervolgens ook in 17 darts voor een 2-0 voorsprong. Sedlacek kon de Nederlander qua scores niet bijhouden en liep daardoor tegen een tweede break aan. Met een 130-finish kwam Van Duijvenbode al snel op een 3-0 voorsprong. Deze break werd echter niet verzilverd, dankzij een 13-darter brak ‘Evil Charlie’ meteen terug naar 3-1. Een 105-finish zorgde ervoor dat de Tsjech zijn eigen leg hield en zo het verschil verkleinde naar slechts één leg.

Van Duijvenbode hield daarna weer zijn eigen leg, met een 13-darter werd het 4-2. Daarna gingen er nog twee legs met de darts mee, waardoor ‘The Titan’ op matchpoint kwam. In leg 9 kon Sedlacek niet zijn eigen leg houden, met opnieuw een 13-darter verzekerde Van Duijvenbode zich voor een plaats bij de laatste 16.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Dirk van Duijvenbode: 95,91 / 75%
Karel Sedlacek: 90,16 / 27,3%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *