Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Van Duijvenbode en Belgen niet opgewassen tegen Gary Anderson

De groepsfase van de PDC Home Tour zit er bijna op. Afgelopen zaterdagavond werd groep 30 gespeeld. Naast Kim Huybrechts en Dimitri van den Bergh deed ook Dirk van Duijvenbode mee. Gary Anderson maakte zijn debuut, zijn internetverbinding was hersteld. Lees hier meer. 

De PDC Home Tour is een nieuw opgezet toernooi bij de PDC. Vanaf vrijdagavond 17 april zijn er 32 avonden lang live darts te zien. Elke avond nemen 4 verschillende tourkaarthouders het tegen elkaar op vanuit hun eigen huis. De winnaar van elke poule kwalificeert zich voor de tweede ronde.

Gary Anderson begon de avond met een eenvoudige 5-1 overwinning op Dirk van Duijvenbode. De tweede partij van de avond werd ook gewonnen met 5-1, dit gebeurde tegen Dimitri van den Bergh. De laatste wedstrijd ging om de poulewinst, Kim Huybrechts won namelijk ook zijn eerste tweede wedstrijden. Na een 1-0 voorsprong voor de Belg wist de Schot 5 van de laatste 6 legs te winnen en won zo met 5-2.

Dirk van Duijvenbode kende geen goede avond. Hij verloor al zijn wedstrijden. Hij begon met een 5-1 verlies tegen Anderson. De tweede partij verloor Van Duijvenbode met 5-3 van Huybrechts, waarin  de Nederlander erg veel dubbels miste. ‘The Titan’ eindigde de avond met een 5-0 verlies tegen Dimitri van den Bergh.

Bekijk hieronder alle uitslagen en de eindstand terug van groep 30 van de Home Tour.

Gary Anderson 5-1 Dirk van Duijvenbode
Kim Huybrechts 5-2 Dimitri Van den Bergh
Kim Huybrechts 5-3 Dirk van Duijvenbode
Gary Anderson 5-1 Dimitri Van den Bergh
Dimitri Van den Bergh 5-0 Dirk van Duijvenbode
Gary Anderson 5-2 Kim Huybrechts

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *