Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Dirk van Duijvenbode

Van Duijvenbode scorend zeer overtuigend

Vanavond werden de eerste wedstrijden van het European Darts Championship gespeeld. Dirk van Duijvenbode kreeg de eer voor de eerste wedstrijd en mocht aantreden tegen Razma. Dit deed hij scorend erg overtuigend. De scores waren goed genoeg voor de overwinning. Lees hier alles over deze partij

Dirk van Duijvenbode begon sterk aan de partij tegen Razma. Van Duijvenbode mocht beginnen aan de wedstrijd en wist de eerste leg ook te pakken met Razma op afstand. In de tweede leg wist hij ook gelijk een 12-darter te gooien voor de break. In de derde leg miste Van Duijvenbode drie pijlen, dit kantelde de wedstrijd ook. Razma brak terug voor 2-1 en wist vervolgens 130 uit te gooien voor 2-2.

Van Duijvenbode wist in de vijfde leg de voorsprong wel weer te pakken. Ook hij wist 130 uit te gooien. Van Duijvenbode had de gehele partij een gemiddelde boven de 100 en Razma kon dit niet bijhouden. Dit leverde Van Duijvenbode ook weer een nieuwe break op via een 18-darter. Van Duijvenbode wist zijn eerste break niet te verzilveren en ook de tweede keer lukte dit hem niet. Ook hier miste hij twee pijlen op de dubbel, Razma brak hierdoor terug naar 4-3. In de achtste leg wist Van Duijvenbode ook te breken en deze break was wel genoeg. De Nederlander maakte de wedstrijd af met een 88-finish en won de wedstrijd zo met 6-3.

Gemiddeldes / Dubbelpercentages:
Dirk van Duijvenbode: 102.58 / 37.5%
Madars Razma: 89.93 / 60%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *