Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Van Gerwen en White strijden om Austrian Darts Open titel

Afgelopen avond werden de kwartfinales en de halve finales van de Austrian Darts Open gespeeld in Graz. Lees hier meer over de halve finales. 

De eerste halve finale ging tussen Michael van Gerwen en Daryl Gurney. De eerste drie legs gingen met de darts mee. In de vierde leg wist Van Gerwen met een 170-finish te breaken en verzilverde de break met een 164-finish voor een 4-1 voorsprong. Met een 14-darter hield Gurney zijn eigen leg voor 4-2. Met een 13-darter brak Gurney terug naar 4-3. In leg 8 miste Gurney 5 darts op de dubbel voor 4-4, met een 52-finish brak Van Gerwen terug naar 5-3. In de negende leg miste Gurney wederom 4 darts op de dubbel, via D8 kwam Van Gerwen op matchpoint. Met een 14-darter plaatste ‘Mighty Mike’ zich wederom voor een finale van een Euro Tour!

De tweede halve finale ging tussen James Wade en Ian White. De eerste 4 legs gingen met de darts mee. In de vijfde leg brak White met een 90-finish naar een 3-2 voorsprong. White miste 2 darts op de dubbel om de break te verzilveren, met een prachtige 144-finish brak Wade gelijk terug naar 3-3. Leg 7 en 8 gingen met de darts mee. Met een 11-darter plaatste White de tweede break, dit keer werd het met een 84-finish verzilverd; 6-4. Met een knappe 70-finish plaatste White zich voor de tweede keer in de week voor een Euro Tour finale!

Image courtesy of FOTO: Stefan Strassenburg (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *