Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Michael van Gerwen

Van Gerwen op overtuigende wijze langs Labanauskas

Geen enkel probleem voor Michael van Gerwen in ronde één van de Players Championship Finals: Darius Labanauskas wordt met gemak aan de kant gezet.

Net als tijdens het WK trof Michael van Gerwen ook hier bij de Players Championship Finals in de eerste ronde de nummer één van Litouwen: Darius Labanauskas. Ook nu was de man uit Nederland de grote favoriet. Hij hoopt dit weekend snel de kater van afgelopen week weg te spoelen en met een 13-darter begon hij uitstekend. Twee legs in 15 volgden met een 110 en 114-finish. Labanauskas kwam traag op gang maar met een 16-darter kwam hij toch op het bord. MVG reageerde met een 14-darter en ging met 4-1 de break in.

Met een 11-darter kwam Labanauskas uitstekend uit de onderbreking, maar Van Gerwen noteerde een leg later alweer zijn derde 100+ finish (156) en leek hiermee wel weer een klap uit te delen. Hij kreeg zelfs een matchdart in de leg erna, maar dubbel 5 ging net mis. Met een 15-darter was het daarna wel snel klaar. ‘Mighty Mike’ kan met een goed gevoel door naar de zaterdag.

Michael van Gerwen: 103,34 / 85.71%
Darius Labanauskas: 90.38 / 37.5%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *