Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Michael van Gerwen

Van Gerwen pakt eerste dagwinst in Premier League

Michael van Gerwen heeft de eerste dagwinst in de Premier League gepakt. Hij deed dit met een 6-0 overwinning tegen Peter Wright. Lees hier alles over deze partij.

Michael van Gerwen begon de finale erg degelijk en Wright kon daardoor geen vuist maken. Hierdoor wist Van Gerwen snel uit te lopen. Hij wist de eerste leg te houden. Hij deed dit met een 13-darter en Wright stond nog niet op een finish. Vervolgens wist Van Gerwen ook nog te breken. Wright was niet in vijf beurten uit Van Gerwen profiteerde met een 134-finish. Ook in de derde leg kon Wright het scorend vermogen van Van Gerwen niet bijbenen en dus hield Van Gerwen de derde leg met een 64-finish.

In de vierde leg begon Wright met drie beurten zonder trippel en hierdoor raakte hij weer het initiatief in de eigen leg kwijt. Van Gerwen kreeg zelfs zes beurten om te breken en hierdoor werd het 4-0. Van Gerwen wist zijn eigen leg te houden met een 13-darter en Peter Wright had nog een leg om een witwas te voorkomen. Dit lukte ook niet. Weer was Wright niet in zes beurten uit en dus wist Van Gerwen te profiteren. Van Gerwen wint de wedstrijd met 6-0.

gemiddeldes / dubbelpercentages:
Michael van Gerwen: 99.1 / 75.0%
Peter Wright: 87.52 / 0.0%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *