Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Michael van Gerwen - Interview TOTO Darts Kings

Van Gerwen snel terug na geslaagde operatie: ‘Het is sneller dan wat iedereen verwachtte’

Michael van Gerwen werd dinsdag 14 juni geopereerd aan zijn werparm. Toch verschijnt hij aankomend weekend al weer aan de oche tijdens de Dutch Darts Masters in Amsterdam. Tijdens de teampresentatie van de TOTO Dart Kings, sprak Darts Actueel met de Nederlander.

Donderdagmiddag werd het team van de TOTO Darts Kings officieel gelanceerd in het bijzijn van de pers en overige aanwezigen. Darts Actueel had de mogelijkheid om te spreken met de spelers, waaronder Michael van Gerwen. We vroegen hem o.a. naar zijn recente operatie.

Het gaat wel goed, mag eigenlijk niet klagen. Natuurlijk is het sneller dan wat iedereen verwachtte, maar ik voel me eigenlijk wel oké. Vandaar dat ik hier ben en dit weekend ook speel”, aldus een tevreden Nederlander.

Van Gerwen had de operatie precies in deze periode gepland, vanwege twee toernooien (World Cup of Darts o.a.) die niet geranked zijn: “Het heeft er allemaal mee te maken. In principe speelde ik twee toernooien niet die niet meetellen voor de ranking. Daarom is de keuze hierop gevallen, verder in het jaar heb ik eigenlijk geen keuze. Je wilt niet te dicht naar een WK toe, na het WK kan ook niet want dan komt de Premier League er weer aan. Voor mij waren de opties heel minimaal.”

Bekijk hieronder het complete interview terug.

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Van Gerwen snel terug na geslaagde operatie: ‘Het is sneller dan wat iedereen verwachtte’