Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Van Gerwen zonder veel moeite langs Challenger O’Connor

Michael van Gerwen heeft de koppositie van de Premier League weer heroverd. Hij rekende in Dublin met 7-4 af met William O’Connor.

Op de vierde avond van de Premier League 2020 was het de beurt aan Michael van Gerwen om het op te nemen tegen een ‘Challenger’. William O’Connor kreeg voor zijn thuispubliek in Ierland de eer om als tegenstander te dienen. Met een oordovend kabaal werd ‘The Magpie’ geweldig ontvangen. Van Gerwen ontving hem niet geweldig, met een 14-darter pakte hij namelijk meteen de break. Met een 17-darter werd deze ook verzilverd. O’Connor liet daarna het kabaal nog maar weer eens aanzwengelen, want met een 16-darter kwam hij op het bord. Van Gerwen was niet onder de indruk en met een 134-finish liet hij weer iets magisch zien. Een leg later werd juist een misser van Van Gerwen afgestraft door de Ier. Met een finish van 80 voor een 15-darter pakte O’Connor daarna zelfs de break terug en zo kwam de stand op 3-3.

Met een 110-finish liet Van Gerwen daarna weer even zien wie de baas is, waarna hij met een 16-darter weer 2 legs voor kwam te staan. O’Connor miste een leg later 124 op de bull, waarna MVG weer toesloeg. Dit keer was het een 94-finish voor een 12-darter. De wedstrijd leek binnen, maar een slechte leg later werd Van Gerwen weer gebroken. Toch was het daarna snel klaar. Met een 14-darter maakte MVG er een einde aan, en zo klom hij weer naar plek één op de ranglijst.

William O’Connor: 95.31 / 66.67%
Michael van Gerwen: 97.62 / 46.67%

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *