Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Heine Uuldriks

Van Peer en Uuldriks delen punten in Dutch Darts Quarantine League

Afgelopen avond namen de nummer 3 en 4 van de Dutch Darts Quarantine League. Berry van Peer en Heine Uuldriks konden zich bij een winstpartij verzekeren voor de play-offs, terwijl een gelijkspel voor Uuldriks ook genoeg was om zich te kwalificeren. Lees hier meer. 

Berry van Peer won de bull en mocht daardoor de wedstrijd beginnen. Uuldriks begon echter beter aan de wedstrijd maar doordat hij drie darts op de dubbel miste, profiteerde Van Peer met een mooie 128-finish om zijn eigen leg te houden. Uuldriks antwoordde goed met een 13-darter voor een 1-1 tussenstand. Met een 16-darter hield Van Peer zijn eigen leg, voordat Uuldriks via dubbel 10 er 2-2 van maakte.

Van Peer hield in 16 darts wederom zijn eigen leg, ondanks een 180 van Uuldriks. In de zesde leg plaatste Van Peer de eerste break, met een 72-finish kwam hij 4-2 voor. Uuldriks scoorde erg sterk in leg 7, waardoor hij in 14 darts terug brak naar 4-3. De break werd verzilverd met een 17-darter en zo was de wedstrijd weer in evenwicht.

In de negende leg gooide beide heren een 180’er, maar het was Van Peer die in 11 darts zijn eigen leg hield. In de tiende leg was het wederom raak voor beide heren met een 180’er. Dit keer gooide Uuldriks er 170 achteraan om dubbel 18 met één pijl te gooien voor 5-5. Dankzij een 16-darter pakte Van Peer het eerste punt. Hiermee zorgde hij ervoor dat Konterman, Hendriks en Konterman uitgeschakeld zijn. Met een knappe 72-finish in 15 darts zorgde Uuldriks voor een gelijkspel en is hij ook zeker van de play-offs.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Berry van Peer: 93,4 / 35%
Heine Uuldriks: 94,4 / 35%

Image courtesy of FOTO: Jos Groen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *