Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Berry van Peer

Van Peer niet opgewassen tegen uitstekende Wade

Afgelopen zaterdagmiddag werden er acht tweede ronde partijen van de European Darts Open afgewerkt in Leverkusen. In de zevende partij was Berry van Peer niet opgewassen tegen een sterke James Wade. Lees hier meer.

Berry van Peer mocht de wedstrijd beginnen, maar liet James Wade meteen in de eerste leg al breaken. Een 104-finish werd gemist, maar Wade mocht terugkomen om via dubbel 6 te breaken. Dankzij een 180’er in zijn eigen leg wist hij de break te verzilveren in 13 darts. Van Peer kreeg in de derde leg de kans om zijn eigen leg nu wel te houden, maar miste de single 20 voor een 90-finish. Wade was daar om opnieuw het af te straffen, via tops plaatste hij de tweede partij break van de partij. Ook deze break werd zonder problemen verzilverd, met een 11-darter kwam ‘The Machine’ 4-0 voor.

Van Peer kwam toch op het scorebord, met twee maximale scores en een 50-finish hield hij dit keer wel zijn eigen leg. Een leg later kwam Wade op matchpoint door een 76-finish uit te gooien. Van Peer kon de wedstrijd niet verlengen door 116 uit te gooien, met een 56-finish won de Engelsman met 6-1.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
James Wade: 102,25 / 60%
Berry van Peer: 91,71 / 100%

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *