Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Jochen Graudenz 112-finish (2x BULL)

🎥 | Duitser gooit bizarre 112-finish (2x BULL) voor titelwinst

De Duitser Jochen Graudenz heeft zaterdagavond op magistrale wijze een regionaal toernooi in Zwitserland op zijn naam geschreven. Met een 112-finish, die twee keer de bulls-eye betrof, won hij de titel.

Jochen Graudenz, genaamd ‘The Answer’, nam deel aan het vijftiende toernooi van de SDC Tour in Rümlang. Sinds augustus is de SDC (Swiss Darts Corporation) Tour een nieuw initiatief in Zwitserland, waarbij er per seizoen rond de 18 toernooien afgewerkt worden in een professionele omgeving. Amateurdarters uit Zwitserland, Duitsland en Italië krijgen zo de kans om op een manier te spelen zoals dat bij de PDC wordt gedaan.

Graudenz behaalde de finale, waarin hij het op nam tegen de Zwitser Stefan Bellmont. Na een 4-1 voorsprong voor Graudenz, vocht Bellmont zicht terug tot 5-5. In de beslissende leg stond Bellmont na 12 pijlen te wachten op tops voor de titel, toen de Duitser een bizarre 112-finish gooide voor zijn derde titel van het seizoen. Naast de titel verdiende Graudenz ook nog eens 500 Zwitserse franken (502 euro).

Check hieronder de beelden!

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *