Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Vier Aziatische WK Qualifiers aankomende maand

De PDC Asian Tour is dit geannuleerd, vanwege het coronavirus. Velen waren bang dat we geen of weinig Aziatische spelers op het WK zouden zien, maar de PDC maakte dinsdagmiddag goed nieuws bekend. Lees hier meer.

De PDC heeft dinsdagmiddag bekend gemaakt dat er in november nog 4 verschillende Aziatische kwalificatietoernooien worden gespeeld. Deze kwalificatietoernooien zullen in China, Filipijnen, Hong Kong en Japan worden gespeeld.

Op zondag 22 november staat de Chinese Qualifier op het programma. Een week later staat op de zaterdag het kwalificatietoernooi in de Filipijnen op het programma. Een dag later zullen de kwalificatietoernooien in Hong Kong en Filipijnen gespeeld worden.

De spelers uit deze landen mogen aan de kwalificatietoernooien meedoen, maar spelers uit de overige landen die voorheen meededen aan de PDC Asian Tour mogen ook meedoen. Spelers hebben de kans om in meerdere kwalificatietoernooien deel te nemen, al hebben ze het probleem dat ze in sommige landen eerst in quarantaine moeten gaan.

Programma:
Zondag 22 November – PDC Asia China Qualifier
Zaterdag 28 November – PDC Asia Filipijnen Qualifier
Zondag 29 November – PDC Asia Hong Kong Qualifier
Zondag 29 November – PDC Asia Japan Qualifier

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *