Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Ron Meulenkamp

Vier Nederlanders vervangen tourkaarthouders op Players Championship 9-10

Aankomend weekend staan Players Championship 9 en 10 op het programma in Wigan. Een totaal van acht tourkaarthouders hebben er voor gekozen om de toernooien links te laten liggen. Lees hier wie zich hebben afgemeld en wie de vervangers zijn.

Afmeldingen

Van de acht afmeldingen zijn er vier die in actie komen tijdens de Premier League in Brighton. Michael Smith, Peter Wright, Michael van Gerwen en Gerwyn Price hebben ervoor gekozen om een weekendje rust te nemen. Wright heeft zich daarnaast ook afgemeld voor de Euro Tours in Sindelfingen en Trier.

Vladimir Andersen zal aankomend weekend weer actief zijn op de PDC Nordic & Baltic Tour in IJsland en heeft zich daarom ook afgemeld. Corey Cadby en Christian Perez hebben nog altijd visumproblemen en het is nu meer de vraag of ze dit jaar nog in actie komen op het PDC-circuit dan wanneer ze zullen gaan spelen. Jamie Hughes zal alleen afwezig zijn voor Players Championship 9 op de zaterdag.

Vier Nederlanders

De acht tourkaarthouders zullen worden vervangen door de top 8 van de Challenge Tour Order of Merit. Christian Kist, Ron Meulenkamp en Berry van Peer behoren hier ook bij. Chris Landman zal tot nu toe alleen op de zaterdag in actie komen.

De overige vervangers zijn John Henderson, Thibault Tricole, Andy Boulton en Cameron Crabtree.

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Vier Nederlanders vervangen tourkaarthouders op Players Championship 9-10