Vier op een rij voor Michael van Gerwen met Premier League titels!

Michael van Gerwen is erin geslaagd om voor de vijfde keer kampioen te worden voor de Premier League, vier keer op een rij. In de finale was de Nederlander duidelijk te sterk voor Rob Cross. Lees hier een wedstrijdverslag terug!

Rob Cross mocht de partij beginnen, maar begon niet goed. Van Gerwen brak meteen en hield zijn eigen leg voor een 2-0 voorsprong. Met een 13-darter hield Cross zijn eigen leg en kwam op het scorebord. Ook Van Gerwen hield met een 13-darter zijn eigen leg voor 3-1. In de vijfde leg gooide Van Gerwen 90 uit binnen 12 darts en verzilverde de break met een 112-finish voor een duidelijke 5-1 voorsprong. Met een 13-darter kwam Cross terug tot 5-2. Met een 180 en een knappe 87-finish brak ‘Voltage’ terug en hield zijn eigen leg in 14 darts voor 5-4. In de laatste ldg voor de pauze miste Cross 3 belangrijke darts op de dubbel voor 5-5, met een 74-finish ging Van Gerwen alsnog de pauze in met een voorsprong; 6-4!

Van Gerwen kwam goed uit de pauze, met een 72-finish kwam de Nederlander weer twee breaks voor. In de twaalfde leg gooide Van Gerwen 6 perfecte darts en verzilverde de break met een 11-darter. Vervolgens gingen er 2 legs met de darts mee. In leg 5 miste Cross de bull voor een 71-finish in zijn eigen land, met een 70-finish brak ‘Mighty Mike’ en kwam op matchpoint. Met een prachtige 130-finish maakte Van Gerwen het in stijl af; 11-5!

Deel met:


Plaats een reactie