Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Raymond van Barneveld - Premier League Rotterdam 2022

Vijf mooiste momenten van Premier League Rotterdam

Na afwezigheid van twee jaar keert de Premier League vanavond terug in Rotterdam Ahoy, in een compleet ander format. Wat waren nu de vijf mooiste momenten uit de vier edities van de Premier League in Ahoy? Bekijk ze hier.

5. James Wade en Dimitri van den Bergh van podium af – Premier League 2019
Tijdens de achtste speelronde van de Premier League, liepen James Wade en Dimitri van den Bergh in hun partij na de tweede leg van het podium af. De reden, er was teveel wind op het podium aanwezig waardoor de pijlen alle kanten op vlogen.

4. Raymond van Barneveld tegen Gary Anderson – Premier League 2017
Tijdens de zevende speelronde van de Premier League van 2017 trof Raymond van Barneveld voor eigen publiek Gary Anderson. In een geweldige partij noteerde Van Barneveld een gemiddelde van 103,71 en was daardoor ook met 7-2 te sterk voor de Schot!

3. Michael van Gerwen tegen Phil Taylor – Premier League 2016

In de laatste speelronde voor de play-offs in de Premier League van 2016 speelden Michael van Gerwen en Phil Taylor tegen elkaar. Van Gerwen had aan een gelijkspel genoeg om eerste te eindigen in het klassement, terwijl Taylor beslist moest winnen om die koppositie te houden. Uiteindelijk werd het een erg spannende partij, die met 7-5 werd gewonnen door ‘Mighty Mike’.

2. Raymond van Barneveld tegen Michael van Gerwen – Premier League 2018

In 2018 troffen de Nederlandse troeven elkaar in de twaalfde speelronde van de Premier League. Ondanks een gemiddelde van 103 van Michael van Gerwen ging de overwinning naar Raymond van Barneveld. Met een 7-5 overwinning had ‘Barney’ het laatste woord.

1. Walk-on Raymond van Barneveld – Premier League 2018

De nummer één van mooiste momenten van de Premier League Rotterdam zijn natuurlijk de walk-ons van Raymond van Barneveld. Een totaal van 10.000 toeschouwers scanderen ‘Barney Army’ bij de walk-on van Van Barneveld in 2016,2017,2018 en 2019. De mooiste die ons bij is gebleven is toch wel de walk-on van 2018, helemaal in het oranje gekleed voor het oranje legioen.

Wat is jouw favoriete moment van de Premier League Ahoy tot zover? Laat het ons weten door in een onderstaande reactie te reageren.

Image courtesy of LAWRENCE LUSTIG
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *