Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Vijf tourkaarthouders afwezig bij Players Championship 5 & 6

Afgelopen dinsdagmiddag heeft de PDC de deelnemers voor Players Championship 5 & 6 bekend gemaakt op hun website. Vijf tourkaarthouders zullen er niet bij zijn. Lees hier meer.

Landman opnieuw in actie

Peter Wright, Nick Kenny, Vladimir Andersen, Corey Cadby en Christian Perez zullen aankomend weekend niet in actie komen in Barnsley voor Players Championship 5 & 6. Cadby en Perez hebben nog altijd visumproblemen, al zal de Filipijn aankomend weekend wél in actie komen op de Asian Tour in Japan.

Vladimir Andersen heeft net als het afgelopen Players Championship-weekend gekozen voor de PDC Nordic & Baltic Tour, wat dit weekend op het programma staat in Zweden. De Deen hoopt via deze weg het WK te kunnen halen. Het is onbekend waarom Peter Wright en Nick Kenny afwezig zijn.

Chris Landman is één van de vervangers, vanwege zijn hoge klassering op de Challenge Tour Order of Merit. De andere vervangers zijn Thibault Tricole, Andy Boulton, Cameron Crabtree en Owen Bates. Christian Kist, nummer 3 van de ranking, ziet van deelname af.

De complete deelnemerslijst vind je hier.

Gary Anderson

Naast de twee Players Championships staan er aankomende maandag ook twee Euro Tour Qualifiers op het programma voor tourkaarthouders. In totaal kunnen 24 spelers zich kwalificeren voor de Euro Tours in Graz (Oostenrijk) en Leeuwarden.

Twee weken geleden probeerde Gary Anderson zich na zeven jaar weer eens kwalificeren voor een Euro Tour. Dit mislukte al in de eerste wedstrijd door te verliezen van de kersverse UK Open-kampioen Andrew Gilding. De Schot gaat nu ook proberen om zich te kwalificeren voor de Austrian Darts Open en de Dutch Darts Championship. Wie weet zien we ‘The Flying Scotsman’ eind april terug in actie in Friesland.

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *