Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Vincent Kamphuis pakt eerste twee punten van Dutch Darts Quarantine League

Afgelopen avond is de Dutch Darts Quarantine League officieel begonnen. In de eerste partij nam de 17-jarige Owen Roelofs het op tegen voormalige tourkaarthouder bij de PDC, Vincent Kamphuis. Lees hier meer. 

De wedstrijd begon met wat technische problemen, maar uiteindelijk werd de wedstrijd begonnen door Owen Roelofs die de bull won. Roelofs wist zijn eigen leg met een 84-finish te houden. Kamphuis antwoordde met een 66-finish in 18 darts om op gelijke hoogte te komen. In de derde leg produceerde Roelofs een mooie 101-finish voor 2-1. Opnieuw wist Kamphuis met een 18-darter op 2-2 te komen.

In de vijfde leg miste Roelofs 2 darts op de dubbel om zijn eigen leg te houden, met een 21-darter plaatste Kamphuis de eerste break van de partij. De break werd niet verzilverd, Kamphuis miste 5 darts op de dubbel. Roelofs profiteerde met een 16-darter voor 3-3. Met de tweede 16-darter op een rij hield Roelofs zijn eigen leg voor een 4-3 voorsprong. Kamphuis wist met een 17-darter er 4-4 van te maken.

In leg 9 miste Roelofs opnieuw dubbels, dit keer 2 op tops. Kamphuis profiteerde heel knap met een 82-finish. De break werd verzilverd met een 18-darter en zo pakte de 39-jarige Epenaar het eerste punt. In leg 11 miste Roelofs opnieuw dubbels, via dubbel 10 pakte Kamphuis de eerste overwinning in de Dutch Darts Quarantine League.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Vincent Kamphuis: 80,9 / 39%
Owen Roelofs: 81,2 / 24%

Bekijk hieronder de wedstrijd terug!

Image courtesy of FOTO: Jos Groen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Vincent Kamphuis pakt eerste twee punten van Dutch Darts Quarantine League