Vincent van der Voort naar tweede ronde na overwinning op Monk

Afgelopen middag is de Players Championship Finals van start gegaan in Minehead. In de derde partij van de avond op het tweede podium nam Vincent van der Voort het op tegen Arron Monk. Lees hier meer. 

Vincent van der Voort mocht de partij beginnen tegen de Engelse Arron Monk. Met een 16-darter begon Van der Voort gaat aan de partij. In de tweede leg miste Van der Voort twee darts op de dubbel voor de break, via dubbel 10 hield Monk zijn eigen leg voor 1-1. In een matige leg wist de Nederlander toch zijn eigen leg te houden voor een 2-1 voorsprong. Met een 82-finish plaatste Van der Voort de eerste break in de partij. Met een 17-darter verzilverde Van der Voort de break voor een 4-1 voorsprong.

Met een 17-darter hield Monk zijn eigen leg en kwam terug tot 4-2. Met een knappe 148-finish brak Monk terug naar 4-3, met Van der Voort wachtend op 60. In leg 8 miste Van der Voort wederom twee darts voor de break, met een 93-finish verzilverde Monk de break en zo kwam de Engelsman langszij; 4-4.

Met een 17-darter hield ‘The Dutch Destroyer’ zijn eigen leg voor een 5-4 voorsprong, nadat Monk de single 20 miste op een 80-finish. Met een zeer knappe 13-darter pakte de Nederlander de 6-4 overwinning!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Vincent van der Voort: 93,11 / 33,33%
Arron Monk: 85,44 / 57,14%

Image courtesy of FOTO: Kais Bodensieck (PDC Europe)
Deel dit artikel:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Lees ook

Inhoudsopgave

Vincent van der Voort naar tweede ronde na overwinning op Monk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *