Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Vincent van der Voort

Vincent van der Voort wint Nederlands onderonsje

De eerste twee Nederlanders kwamen in de middagsessie in actie tijdens dag 1 van de Players Championship Finals. In de eerste partij in de avondsessie kwamen twee Nederlanders in actie op baan twee, Vincent van der Voort tegen Derk Telnekes. Lees hier meer.

Goede start Van der Voort

Derk Telnekes mocht de partij beginnen tegen Vincent van der Voort. Telnekes kwam meteen in zijn eigen leg in de problemen, hij miste een 160-finish op tops. Van der Voort wist te profiteren en brak met een 52-finish naar een 1-0 voorsprong. In de tweede leg wisten beide heren een maximale score te gooien, maar was het Van der Voort die zijn eigen leg hield. Met een 15-darter wist Telnekes eenvoudig zijn eigen leg te houden en kwam terug tot 2-1. Van der Voort wist vervolgens met twee 140+ in 17 darts zijn eigen leg te houden voor 3-1.

Telnekes mist teveel dubbels

In de vijfde leg wist ‘The Dutch Destroyer’ zijn tweede 180’er te gooien en plaatste met een 13-darter de tweede break van de partij. Van der Voort had veel problemen om de triples te vinden in zijn eigen leg, maar Telnekes wist daar niet van te profiteren. Met een 21-darter verzilverde Van der Voort de break en kwam op matchpoint; 5-1. In de zevende leg miste Van der Voort zijn eerste 3 matchdarts, waardoor Telnekes via dubbel 8 zijn eigen leg hield. Een leg later wist Van der Voort de winst veilig te stellen, via dubbel 8 zorgde de Nederlander voor een 6-2 overwinning.

Gemiddeldes/Dubbelpercentage:
Vincent van der Voort: 88,73 / 37,50%
Derk Telnekes: 87,12 / 20%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *