Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Dartbord

Voorbeschouwing LaCo Jeugd en SuperLeague

Morgen komt de Laco jeugd in actie in speelronde drie en spelen de SuperLeaguers hun vierde speelronde.

LaCo jeugd
Er staan drie wedstrijden op het programma die gespeeld gaan worden in Deventer, Enschede en het Friese Joure. In poule A neemt de DVS het op tegen de DONHN. In poule B ontmoet de DVO de DSWN. Dit is een herhaling van de kwartfinale van de jeugd LaCo van vorig jaar. Toen was DVO met 6-3 te sterk. In poule C staat er een duel op het programma tussen twee kampioenen: FDB vs KDO. De FDB won vorig jaar de winnaarsronde van de jeugd LaCo, terwijl KDO er met de titel in de verliezersronde vandoor ging.

SuperLeague
De teams in de SuperLeague komen dit seizoen voor de vierde keer in actie. Hieronder vindt u de twintig wedstrijden die gespeeld gaan worden.

In de hoofdklasse is Bosgenoegen nog zonder puntverlies. Morgen gaan ze spelen tegen de Fanatics waar ze vorig jaar twee keer van wonnen. Nummer twee Twenty Six hoopt zijn goede reeks voort te zetten in de uitwedstrijd tegen H&S de Zwaantjes. Regerend kampioen Oranje Bar gaat op bezoek bij DKE in de locatie waar ze vorig jaar kampioen werden. Team Winsum ontvangt Café Kafé en in Tilburg speelt Xtreme tegen RCT.
Koploper Status Bar gaat in overgangsklasse A thuis spelen de Makkers van Wilma. Naaste belager Café Kremer krijgt de Moriaan op bezoek en nummer drie de Dissel speelt thuis tegen Café de Schout. The Legend speelt thuis tegen SLT de Planeet en tenslotte ontvangt Toornsmit het team van Café op de Hoek.
Een ware topper staat op het menu in overgangsklasse B waar de nummers één en twee tegen elkaar spelen in Zevenaar: ‘t Haspeltje vs Dart Team Venlo. Bij een gelijkspel zou nummer drie Vrijbuiter de koppositie kunnen pakken als zij winnen van Dorpsherberg No Fear. Hemeco d’n Beer gaat op bezoek bij FF naar Steef en tenslotte ontmoeten Oranjestad en ‘t Pleintje elkaar in Breda.
Twee teams in overgangsklasse C hebben negen punten uit drie wedstrijden, namelijk Dartshop Leiden en Prima Darts. Dartshop Leiden krijgt morgen de Flora Bar op bezoek en Prima Darts brengt een bezoekje aan Café de Wyck. Merwehof speelt thuis tegen Sonny’s en 8-eraf Amsterdam ontvangt Café de Schot uit Zaandam. De laatste wedstrijd van dit weekend gaat tussen DV Double Bull en Agnes & Schier.

Tekst: NDB Darts

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *