Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Voorbeschouwing UK Q-School: Wie zijn de kanshebbers?

Donderdag 17 januari start de UK Q-School in Wigan. In totaal strijden 397 spelers om minimaal 19 tourkaarten. Q-School wordt gespeeld over 4 dagen waar elke dag de finalisten een tourkaart bemachtigen. Daarnaast kunnen de spelers ook via de Q-School Order of Merit nog kans maken op een tourkaart. Lees hier meer. 

Volgens Darts Elo, zijn de onderstaande 19 darters de grote favorieten om een tourkaart te pakken in Wigan!

Glen Durrant
ELO: 1794
Kans op tourkaart: 47,06%
Zonder enige twijfel, de man van de laatste jaren in de BDO. Glen won niet alleen Lakeside 3 keer in de laatste 3 jaar. Glen heeft afgelopen seizoen maar liefst 8 titels op zijn naam geschreven, waaronder natuurlijk ook de Finder Darts Masters en de World Trophy. Glen Durrant heeft al ervaring op het PDC-circuit. Niet alleen heeft hij de laatste drie jaar meegedaan aan de Grand Slam of Darts, hij heeft ook nog eens meegedaan aan de UK Open in 2009 en 2012. Nu zien wij in hem dé grote nieuwkomer in de PDC van het dartseizoen 2019.

Andy Boulton
ELO: 1738
Kans op tourkaart: 34,85%
‘The X-Factor’ heeft het afgelopen jaar vooral de Challenge Tour gespeeld en twee keer aan een Players Championship meegedaan. Die mocht hij spelen door zijn goede resultaten in de Challenge Tour. Op de Challenge Tour haalde Boulton slechts één keer de finale, maar zat hij zes keer in de kwartfinale en van die zes keer waren er vijf van in de laatste zes Challenge Tours van het jaar. Je kan dus zeggen dat hij aan het eind van het jaar gepiekt heeft. We gaan er een beetje van uit dat hij die lijn door gaat zetten en hij een redelijke kans maakt om een tourkaart te bemachtigen.

Jamie Hughes
ELO: 1719
Kans op tourkaart: 30,73%
Voor Jamie Hughes is het jaar 2018 een beetje een verloren jaar geweest. Hij had geen tourkaart gehaald. Op de Challenge Tour won hij weliswaar één toernooi, maar dat resulteerde slechts in een twaalfde plaats op de Challenge Tour Order of Merit. Hierdoor heeft hij zich ook niet geplaatst voor Ally Pally. Wel heeft hij meegedaan met Players Championship 19 t/m 22. Hierin wist hij een keer de laatste zestien te halen en ook twee keer de laatste 32. In die periode won hij onder andere van Jamie Lewis, Peter Wright en Jelle Klaasen. ‘Yozza’ heeft in 2018 dus wel bij vlagen laten zien over kwaliteiten te beschikken. Tot 2017 speelde Hughes in de BDO en daar behoorde hij tot de vijf beste spelers op die tour. Zo was hij in het verleden tweemaal finalist op de Zuiderduin Masters en ook nog halve finalist op Lakeside en de World Trophy. Genoeg reden voor ons om te denken dat hij zijn tourkaart zal halen deze week.

Cameron Menzies
ELO: 1716
Kans op tourkaart: 33,00%
Het grote idool van Martijn van Zijtveld heeft net als Jamie Hughes een beetje een verloren jaar
achter de rug. Ook hij haalde zijn tourkaart niet en ook hij plaatste zich niet voor Ally Pally. Wel won
hij net als ‘Yozza’ een Challenge Tour (en een finaleplaats) en was hij een van de betere spelers op de
BDO voordat hij de sprong naar de PDC waagde. Iedereen is het er wel over eens dat Menzies over voldoende kwaliteiten beschikt om een fantastische speler op het PDC-circuit te worden, maar het wilde dit jaar nog niet helemaal klikken. Hopelijk lukt dat deze aankomende week wel en zien we ‘Cammy’ snel weer op TV.

Andrew Gilding
ELO: 1705
Kans op tourkaart: 27,70%
‘Goldfinger’ was dit jaar net te laat op stoom gekomen om zijn tourkaart te behouden. In de eerdere 18 maanden heeft hij zo weinig geld opgehaald dat hij de afgelopen maanden wonderen moest verrichten om nog bij de top 64 te komen. Het was bewonderenswaardig hoe dicht ‘Goldfinger’ uiteindelijk nog is gekomen. Met een halve finale in een Players Championship toernooi en de kwalificatie voor de Grand Slam (waarin hij Glen Durrant versloeg) heeft hij toch laten zien weer beter in vorm te zijn nadat hij in de periode januari 2017 tot juni 2018 slechts 2 keer bij de laatste zestien van een vloertoernooi kwam.

Stephen Burton
ELO: 1694
Kans op tourkaart: 25,59%
Ook een speler die pas de laatste tijd écht laat zien wat hij kan. Zijn laatste vier toernooiresultaten waren: De laatste 32 op een Player Championship, de laatste 16 op een Players Championship, de laatste 16 op een Players Championship Finals en de eerste ronde in Ally Pally nadat hij zich knap geplaatst had via de PDPA-qualifier. In de laatste drie maanden heeft Burton gewonnen van onder andere Adrian Lewis, Danny Noppert, Jermaine Wattimena en Darren Webster. Alleen daarom hoort hij wat ons betreft zeker thuis op de Pro Tour.

Jim Williams
ELO: 1682
Kans op tourkaart: 23,24%
Kuifje is bezig aan het beste jaar uit zijn nog redelijk jonge carrière. Zo kwam hij dit seizoen in de halve finale van de World Trophy, de World Masters, de Finder Darts Masters én Lakeside. Vooral de halve finale op Lakeside maakte veel indruk. Hij won in Frimley Green achtereenvolgens van Roger Janssen, Dean Reynolds en Scott Mitchell. Helaas verloor hij na uit de startblokken te zijn geschoten tegen zijn vriend Glen Durrant die op de juiste momenten het momentum van ‘The Quiff’ brak en zo met 6-3 in sets kon winnen. We zien in Jim Williams iemand die elk jaar steeds een beetje beter aan het worden is en rekenen er een beetje stiekem op dat hij zich ook in de PDC nog verder zal gaan ontwikkelen. Eerst maar even een tourkaart halen.

Darren Johnson
ELO: 1678
Kans op tourkaart: 22,43%
Darren Johnson heeft al drie keer een tourkaart gehaald via Q-School en gaat dat nu weer proberen te doen. Van zijn 57 gespeelde wedstrijden op de Q-School heeft hij er maar liefst 41 gewonnen, dat is een winstpercentage van maar liefst 72%! Het jaar 2018 was wel ontzettend grijs voor ‘Dynamite’. Hij haalde slechts twee keer de laatste 32 en één keer de laatste zestien van een Players Championship toernooi. Hij lijkt een beetje gemaakt te zijn voor de uitdrukking te groot voor het servet, te klein voor het tafellaken. Met het niveau van Q-School is hij een van de kandidaten om een tourkaart te halen.

Matthew Dennant
ELO: 1675
Kans op tourkaart: 22,00%
‘The Scholar’ was dit jaar vooral actief op de Challenge Tour. Daarin haalde hij 2 keer de laatste acht en ook tweemaal de laatste vier. Helaas wist hij niet tot de finale te komen. Dat resulteerde voor Matthew Dennant in de 20e plek op de Challenge Tour Order of Merit. Een ietswat teleurstellende plek voor de man die twee keer tot de derde ronde reikte op de UK Open. De laatste maanden is hij wel iets beter in vorm met overwinningen op Wes Newton, Michael Barnard en Boris Koltsov. We denken dat hij deze lijn door kan trekken en een goede kans zal gaan maken op een tourkaart.

Mark McGeeney
ELO: 1666
Kans op tourkaart: 17,43%
McGeeney is misschien wel de beste speler van de BDO, op Durrant na. De voormalig nummer één bij de BDO heeft niet zijn beste jaar uit zijn carrière, maar met de titel op de Dutch Open en een halve finaleplaats op de Finder Darts Masters was het ook weer niet een heel slecht jaar. Minpunten zijn echter wel de World Masters, de World Trophy en Lakeside waar hij niet bij de laatste acht zat. Wel heeft ‘The Gladiator’ laten zien van goede tegenstanders te kunnen winnen. Zo won hij de laatste maanden van onder andere Scott Mitchell, Michael Unterbuchner en Andy Hamilton. Wij denken dat McGeeney genoeg kwaliteit heeft om een tourkaart te halen en daar hopen wij ook echt op.

Richie Burnett
ELO: 1664
Kans op tourkaart: 19,99%
De 51-jarige Welshman is een oud wereldkampioen, in 1995 won hij van onze eigen Raymond van Barneveld om zo zijn enige wereldtitel te behalen. Na die tijd heeft hij alleen nog de finale gehaald van de World Masters in 2001. ‘The Prince of Wales’ lijkt dus een beetje aan het eind van zijn carrière te zijn. Maar dat weerhoudt hem er niet van nog een gooi naar een tourkaart te doen. Het jaar 2018 was voor Burnett een beetje het jaar van net niet. Hij haalde bijvoorbeeld net niet de kwalificatie voor Ally Pally. Na knap van Ross Twell, Justin Pipe en John Part te winnen verloor hij in de finale met 7-4 van Adam Hunt. We geven toe dat Burnett niet meer zo goed is als dat hij ooit was, maar deze man heeft laten zien een vechtertje te zijn en het zou ons niet verbazen mocht hij een tourkaart halen.

Paul Rowley
ELO: 1664
Kans op tourkaart: 19,96%
Een beetje een grijze muis op de tour, maar Rowley kan wel degelijk een pijltje gooien. ‘The Growler’,
zoals zijn bijnaam luidt, heeft in de laatste maanden namelijk een paar goede wedstrijden tegen goede tegenstanders gegooid. Zo won hij in de laatste maanden van Wayne Jones, Benito van de Pas en tweemaal van Josh Payne. Ook maakte hij bijvoorbeeld Suljovic en Luke Humphries het heel erg moeilijk op de vloertoernooien. Misschien dat Rowley via het puntenklassement een tourkaart kan halen, want deze man presteert namelijk heel erg constant.

David Pallett
ELO: 1662
Kans op tourkaart: 19,68%
Pallett deed vorig jaar ook een gooi naar een tourkaart, maar dat lukte hem helaas niet. Hij gooit sindsdien zijn pijltjes op de Challenge Tour en mag door zijn goede prestatie ook af en toe opdraven tijdens Players Championships. Dat ging helaas minder, want hij won slechts twee van zijn zeven wedstrijden op de vloertoernooien in 2018. Op de Challenge Tour ging het een stukje beter, maar wij denken dat Pallett meer in gedachte had dan een 32e plaats op die Order of Merit. Pallett heeft weliswaar wel laten zien over veel kwaliteiten te beschikken en een gevaarlijke klant te zijn. Zo won hij in september met maar liefst 5-1 van BDO World Masters Adam Smith-Neale en haalde hij begin 2018 de halve finale van de UK Open.

David Evans
ELO: 1662
Kans op tourkaart: 19,65%
Net als een paar andere spelers op deze lijst gooide ‘Superman’ dit jaar vooral op de Challenge Tour. Dat deed hij best verdienstelijk, want hij wist twee keer in de finale te komen en won daar uiteindelijk één van. De finale die hij niet wist te winnen verloor hij van ‘SuperTed’ Evetts, niet bepaald een schande denken wij zo. Op de Challenge Tour Order of Merit wist David Evans uiteindelijk te 9e plaats te behalen. Daarmee eindigde hij net voor Jamie Hughes, Michael Rasztovits en Diogo Portela. Hopelijk kan Evans een goed jaar bekronen met een goede week in Wigan en uiteindelijk een tourkaart voor 2019 en 2020.

Kyle McKinstry
ELO: 1659
Kans op tourkaart: 19,19%
‘The Villageman’ staat op plek 21 op de BDO ranking, maar staat voor zijn kwaliteiten eigenlijk te laag.
Waarschijnlijk komt dat door het feit dat McKinstry dit jaar alleen in Egmond aan Zee buiten de Britse
eilanden te bewonderen was. Maar waar McKinstry wél acte de préséance gaf liet hij vrijwel altijd een goede indruk achter. De Isle of Man Classic was het enige toernooi van het afgelopen seizoen waar Kyle McKinstry voor de kwartfinale uitgeschakeld was. Zijn beste resultaten waren de finaleplaatsen op de England Matchplay en de England Open en ook zijn kwartfinale plek op de Lakeside mocht er wezen. McKinstry lijkt ons een speler die goed genoeg is om een tourkaart te bemachtigen en bovendien zal hij niet worden gezien als een van de ‘grote jongens’ uit de BDO en zouden wat spelers zich lelijk in hem kunnen gaan vergissen.

Kevin Painter
ELO: 1658
Kans op tourkaart: 18,93%
De WK finalist van 2004 heeft door zijn slechte resultaten in 2017 en 2018 zijn tourkaart verloren en hoopt deze in Wigan terug te gaan verdienen. Dat hij zijn tourkaart heeft verloren is ook wel terecht, want ‘The Artist’ heeft zijn laatste wedstrijd op het podium gewonnen in december van 2019. Het wordt dus wel tijd dat Painter goede resultaten neer gaat zetten. De laatste maanden heeft hij iets van verbetering in het spel laten zien. Zo haalde hij de laatste zestien in de laatste Players Championship en werd hij pas in de halve finale uitgeschakeld van de World Championship kwalificatie. Daarin verloor hij van een Stephen Burton die op dat moment in de vorm van zijn leven verkeerde. Weet hij deze vorm naar Wigan te nemen, dan heeft hij een grote kans om terug te keren op de Pro Tour.

Ritchie Edhouse
ELO: 1652
Kans op tourkaart: 18,07%
Ook Ritchie ‘Madhouse’ Edhouse verloor in december zijn tourkaart. Dat komt vooral door het feit dat Edhouse een hele streaky speler is. Te weinig constant om écht zijn stempel te drukken op de Pro Tour. Wel laat hij af en toe goede dingen zien. Zo haalde hij in september 2018 nog de halve finales van de Dutch Darts Masters. Onderweg naar dat resultaat versloeg hij onder andere Dawson Murschell, Kyle Anderson en James Wade. Madhouse kan dus wel echt wat, maar moet hopen dat hij een van zijn goede dagen heeft tussen aankomende donderdag en zondag. Want dan zien we hem wel een keer de dagzege pakken.

Nathan Rafferty
ELO: 1650
Kans op tourkaart: 17,78%
Rafferty speelde in 2018 op de Development Tour en de Challenge Tour en deed dat niet slecht. De Noord-Ier (die op de eerste dag van Q-School 19 jaar oud wordt) deed dat verdienstelijk. Op de Challenge Tour haalde hij weliswaar geen finales en werd hij 36e op de ranglijst, in de Development Tour werd hij 12e en won hij één toernooi. Op de World Youth Championship in november werd hij helaas laatste van de poule. Rafferty heeft wel al laten zien een groot talent te zijn, zo won hij begin dit jaar met 10-9 van Peter Wright tijdens de UK Open. Deze jongeman heeft heel veel potentie en zou misschien wel een grote stap in zijn carrière kunnen gaan zetten deze week door middel van het halen van een tourkaart.

Scott Waites
ELO: 1648
Kans op tourkaart: 17,43%
De verliezend finalist en tweemaal kampioen van Lakeside is de laatste weken in een goede vorm. Zo versloeg hij tijdens Lakeside Michael Unterbuchner, Conan Whitehead én Richard Veenstra. We mogen wel zeggen dat Scotty 2 Hotty met een redelijk gevoel naar Wigan afreist. Op Lakeside na heeft Scott Waites helaas geen grote finales gehaald. Zijn beste resultaat van het afgelopen seizoen (op Lakeside na) behaalde hij op de World Masters door daar in de kwartfinale te staan. Zijn uitverkiezing in onze lijst is dus vooral gebaseerd op zijn ervaring en zijn vorm van de laatste week. En het zou natuurlijk prachtig zijn om Waites week in week uit op de Pro Tour te mogen aanschouwen.

Bekijk hieronder alle deelnemers met de kans (in procenten) om een tourkaart te bemachtigen in Wigan. De deelnemers zijn geschikt op alfabetische volgorde, maar je kunt zoeken op naam maar ook rangschikken op kans op een tourkaart, of op ELO-rating!

 SpelerLandELOKans TC in %
188Carl AbbissGBR14752.92
Jerry AbbottENG
307Lance AdamsENG13410.63
310Robert AdnamsENG13360.60
222David AdsheadENG14482.16
81David AireyENG15657.74
253Cameron AndersonENG14221.61
111Craig AndersonENG15375.77
37Lisa AshtonENG161713.03
185Dave AskewENG14762.95
251Jason AskewENG14241.64
127Martin AtkinsENG15214.85
110Daniel AyresENG15385.81
Matthew BaconENG
117Richard BaillieSCO15305.34
60Jamie BainSCO159010.01
52Scott BakerENG160311.38
105Mark BarilliSCO15426.07
228Jamie BarrowmanENG14462.11
72Chas BarstowENG15798.90
182James BartonENG14793.05
22Barrie BatesWAL163815.82
183Tom BaughanENG14793.03
325Max BaulcombENG13150.47
245Mark BaxterENG14341.83
232Sean BellENG14432.02
75Christopher BentENG15758.56
28Darren BeveridgeSCO162814.45
189Gary BladesENG14742.89
Nathan BoonENG
289Sam BoothENG13831.02
121William BorlandSCO15285.20
119Philip BorthwickENG15305.31
2Andy BoultonENG173834.85
74John BowlesENG15758.60
239Martin BradburyENG14371.90
308Kenneth BramallENG13400.63
290Derek BrandSCO13811,00
Shaun BridleENG
326Rachel BrooksENG13140.46
333Justin BrotonGIB12930.36
176Anthony BrownENG14853.24
186Darron BrownENG14762.94
153Paul BrownNIR14963.69
312John BryanENG13350.59
76Lee BryantENG15758.53
83Lee BudgenENG15647.63
244Adam BullENG14351.84
114Joshua BurksfieldENG15355.59
11Richie BurnettWAL166419.99
93Ben BurtonENG15536.82
6Stephen BurtonENG169425.59
166Mitch ButlerWAL14903.43
240David CalvertENG14371.89
116Dave CameronCAN15335.52
Aidan CampbellIRL
Robert CanhamENG
226Sam CankettWAL14482.14
284Philip CantyENG13881.08
Nathan CarelessENG
137Gavin CarlinNIR15144.49
147Francis CarragherIRL15013.89
125Shaun CarrollENG15234.95
Anthony CarterENG
354Keith CarterENG11140.05
344Aaron CastagnetteENG12520.23
50Jamie CavenENG160311.39
39Andy ChalmersENG161512.73
Spencer ChapmanENG
275Aaron ChappleENG14021.27
57Matt ClarkENG159210.20
243Ricky ClarkeENG14351.85
101Brett ClaydonENG15476.42
Rob ClaytonENG
Jake CliffordENG
211John CockburnSCO14552.32
21Jarred ColeENG163815.92
255Tony ColeENG14211.58
196Reece ColleyENG14652.60
78Robert CollinsENG15728.34
Frankie CollopyIRL
215Stuart ComerfordIRL14512.22
William CookSCO
288Jacob CookseyENG13831.03
Richard CornerENG
272Derek CoulsonWAL14081.36
145Gary CourtENG15023.92
Daniel CoxENG
258Jordan CrabtreeENG14181.53
208Sam CromwellENG14562.36
156Logan CrooksCAN14953.63
269Zak CrossENG14111.42
178John CrossleyENG14833.19
231Paul CroucherENG14432.02
77Jason CullenIRL15748.45
224Mark CullenIRL14482.14
55Scott DaleENG159610.63
168Scott DarbyshireENG14893.39
109Antony DarlowENG15395.83
86John DaveyWAL15617.41
265Ben DaviesENG14151.48
206Darren DaviesENG14572.36
Rhys DaviesWAL
155Joe DavisENG14963.65
128Paul DawkinsENG15214.82
112Daniel DayENG15375.71
9Matthew DennantENG167522.00
162Nathan DerryENG14923.51
217Marc DewsburyENG14502.20
285Jack DickinsonENG13851.05
102Anastasia DobromyslovaRUS15466.35
266Brian DoranNIR14131.44
103Kevin DowlingENG15446.21
261Cameron DoyleENG14161.50
339Dylan DuoGIB12780.31
1Glen DurrantENG179447.06
180Stuart DuttonENG14813.12
214Tony DykeENG14512.22
17Ritchie EdhouseENG165218.07
140Dafydd EdwardsWAL15094.22
316David EdwardsWAL13230.52
79Kevin EdwardsENG15728.28
135Richie EdwardsWAL15154.52
293Brad EllisENG13690.87
Mark EspositoENG
14David EvansENG166219.65
315Kieran EvansENG13340.58
42Lee EvansENG161312.58
193Steve EvansENG14702.76
254Dale EverettENG14211.58
301George FawcettENG13550.74
Michael FeaseyENG
99Steven FergusonENG15486.48
202Dean FinnIRL14622.50
328Peter FisherENG13040.41
204Allan FitzpatrickENG14602.47
139Andrew FosterENG15114.33
Wayne FranceENG
173Callum FrancisENG14863.28
33Mark FrostENG162213.63
64Nick FullwellENG15879.67
318Adam GallettENG13220.51
304Matt GallettENG13500.70
257Billy GallieENG14191.55
158Stephen GallimoreENG14953.62
73Kevin GarciaENG15778.78
97Barry GardnerAUS15496.55
104George GardnerENG15426.07
201Jonathan GardnerENG14632.53
34Keith GeraghtyIRL162113.58
287Glenn GibsonENG13841.03
342John GibsonENG12600.25
108Craig GilchristWAL15415.97
5Andrew GildingENG170527.70
334Kris GlassSCO12910.35
161Andrew GloverENG14933.55
85Adrian GrayENG15627.50
Oliver GreenENG
47Robbie GreenENG160912.01
129Tom GregoryENG15204.80
58Rhys GriffinWAL159210.17
138Shaun GriffithsENG15144.45
274Jamie GuilfoyleGBR14041.30
John GuyENG
132Rees HallENG15194.74
330Brian HallasENG13010.40
53Andy HamiltonENG160111.09
95Carl HamiltonENG15516.68
250Corrine HammondAUS14271.70
98Curtis HammondENG15496.54
332Dan HandGBR12990.39
169Paul HanvidgeSCO14883.37
260Ricky HardingENG14181.52
247Stephen HarradineENG14311.77
345Michael HarrisonENG12520.22
126Kelvin HartENG15234.93
Chris Harvey ENG
113Rhys HaydenENG15365.70
300Lee HayesENG13590.78
146Deta HedmanENG15023.91
Jamie HenrySCO
80Darren HerewiniNZL15667.81
177Jonathan HewittENG14843.23
154Sam HewsonENG14963.65
Mark HickeyIRL
205Ash HilditchENG14602.46
61Steve HineENG15899.88
238Aaron HoldstockENG14381.91
347Ashley HolgateENG12380.19
171Paul HollowayENG14873.32
195Ryan HopeENG14652.61
134Richie HowsonENG15154.53
82Adam HuckvaleENG15647.66
212Brian HudsonENG14532.27
3Jamie HughesENG171930.73
Sam HunterENG
295Michael HuntleyWAL13660.84
350Ian HurleyENG12010.13
305Andy HutchingsENG13490.70
306Dean HydeENG13430.64
24Peter JacquesENG163114.94
36Andy JenkinsENG162013.36
319Dafydd JenkinsWAL13210.50
336Paul JenkinsonENG12880.34
340Nick JenningsENG12760.30
63Prakash JiwaIND15889.76
294Sonny JohalENG13680.86
8Darren JohnsonENG167822.43
302Chris JonesWAL13520.72
286Leighton JonesWAL13851.04
313Ryan JonesWAL13350.59
267Ian JoplingENG14121.43
241Sean JowersENG14361.87
144Jon JukesENG15044,00
43Stuart KellettENG161212.46
213James KempsterENG14522.26
Ricky KingENG
59Aden KirkENG159210.17
282Veljko KnezevicSRB13921.14
248Nitin KumarIND14291.73
94Dave LadleyENG15526.76
35Royden LamHKG162013.46
164Jamie LandonENG14913.49
223Kevin LaneWAL14482.14
207John LargeENG14572.36
87Danny LaubyUSA15607.33
157Mark LawrenceENG14953.62
262James LawsonENG14161.49
281Daniel LeeENG13941.16
230Ka Ho Eddy LeungHKG14432.03
174Ian LeverENG14863.28
297John LieberENG13630.82
Teng Shia LimHKG
246Tommy LishmanENG14311.77
233Colin LittlecottENG14411.98
118Tom LonsdaleENG15305.32
151Callum LooseENG15003.85
133Eddie LovelyENG15164.55
106Thomas LovelyENG15426.05
70Martin LukemanENG15809.02
31Barry LynnENG162313.78
67Patrick LynskeyENG15849.36
115Ken MacNeilCAN15345.53
216Jack MainENG14502.20
194Jon MansellENG14662.64
136Jason MarriottENG15154.50
277Shaun MatthewsENG13991.24
Daniel MaystoneENG
197Michael McBainSCO14652.59
309Michael MccloskeyENG13390.62
341Kevin McdonnellENG12710.28
172Ian McFarlaneENG14863.30
10Mark McGeeneyENG166620.35
343Andre McGillENG12530.23
32Mark McGrathNZL162213.63
142Shane McGuirkIRL15054.06
263Lewis McGurnENG14161.49
349Jim McKevittIRL12130.14
15Kyle McKinstryNIR165919.19
279Jimmy McKirdySCO13951.17
210Steve McNallyENG14562.35
Ian MeakerENG
218Liam MeekWAL14502.19
4Cameron MenziesSCO171630.00
337Chris MillwardENG12870.34
48Peter MitchellENG160811.93
273Tony MitchellENG14071.35
353Barry MorganIRL11840.10
321Craig MorganENG13180.48
44Joe MurnanENG161112.26
Jason MurphyENG
27Ryan MurraySCO162914.58
249Coni Singh NagiIOT14281.71
271Eikichi NakanishiJPN14081.37
280Terry NashENG13941.17
Paul NeateENG
Andy NeocleousENG
234Dion NewmanENG14401.96
56Wes NewtonENG159510.52
Kelvin NixonENG
159Dean NormanENG14953.61
Andrew NorthcottGBR
66Mike NortonENG15849.40
Martin O'BoyleIRL
252Damien O'DriscollIRL14221.61
221Keith O'NeillIRL14492.16
190Colin OsborneENG14722.82
148Dean OwenENG15013.89
62Matt PadgettENG15889.82
16Kevin PainterENG165818.93
191Joey PalfreymanENG14722.81
13David PallettENG166219.68
96Ryan PalmerENG15506.62
130Dyson ParodyGIB15204.78
107John PartCAN15416.00
311David PattersonSCO13360.59
227Adam PaxtonENG14472.11
Reece PearseENG
Darren Penhall ENG
100Paul PhillipsENG15486.44
322Chris PickENG13170.48
175Darryl PilgrimENG14863.28
278Darren PlaceENG13971.21
30Diogo PortelaBRA162313.85
323Jose Mario PortelaBRA13170.48
317John PowerENG13230.51
346Andrew PoyntonENG12420.20
259Martin PrattENG14181.52
40Simon PrestonENG161412.7
149Lewis PrideENG15013.87
38Dave PrinsENG161512.77
51Chuck PuleoUSA160311.39
25Chris QuantockENG163114.85
179Craig QuinnSCO14823.13
335Rohit RabadiaIND12890.35
18Nathan RaffertyNIR165017.78
276Paul RedfernENG14011.26
88Dean ReynoldsWAL15597.23
352Nathan RichardsENG11890.11
26Robert RickwoodENG162914.59
329Ross RimmerENG13030.41
92Reece RobinsonENG15536.84
170Keith RooneyIRL14883.35
12Paul RowleyENG166419.96
192Sean RyanSCO14712.79
65Callan RydzENG15869.58
351Roger ScrivensENG11990.12
283Ron SeddonNIR13881.09
292Jaikob SelbyENG13740.92
298Adam ShanksENG13630.81
46Kirk ShepherdENG161012.12
152Fallon SherrockENG14993.78
90Kevin SimmENG15587.15
268Joe SingletonENG14121.43
219Damian SmithENG14492.18
123Dennis SmithENG15255.04
165Gavin SmithENG14913.46
314James SmithENG13340.58
131Justin SmithWAL15204.76
199Lee SmithENG14642.56
150Steven SmithENG15003.86
256Adam StellaCAN14201.56
331Aaron StevensENG12990.39
203Evander StevensonSCO14612.48
Dave StokellENG
338Stuart StubbsENG12790.31
264Hideyuki SugitaJAP14161.49
Scott SuttonENG
187Simon TateENG14752.92
236David TaylorENG14381.93
23Scott TaylorENG163215.02
303Ciaran TeehanIRL13500.70
291William ThextonENG13740.93
124Kevin ThomasWAL15255.03
181Martin ThomasWAL14813.10
143Robert ThompsonSCO15044.01
348Vince TippleENG12230.16
49Mick ToddENG160511.62
237Stephen TompkinsENG14381.92
209Scott TowersENG14562.36
235Nathan TreadgoldWAL14401.95
71Martyn TurnerENG15809.00
167Chris VaughanENG14893.39
229Wayne WadsworthENG14452.08
19Scott WaitesENG164817.43
91Jim WalkerSCO15556.94
Paul WalkerENG
242Brandon WalshENG14351.85
220Darren WalshENG14492.17
20Mark WalshENG164216.48
296Richie WalshIRL13640.82
69Harry WardENG15819.14
225Chris WareENG14482.14
270Kerry WayCAN14081.37
163Chris WhiteUSA14923.50
68Conan WhiteheadENG15839.28
Mike WhiteheadENG
184Grant WhittakerENG14783.01
45Martin Atkins (Wigan)ENG161112.25
41Carl WilkinsonENG161412.66
198Bradley WilliamsENG14642.57
299Darren WilliamsENG13600.79
7Jim WilliamsWAL168223.24
89Lee WilliamsWAL15587.18
324Marc WilliamsENG13170.48
160Paul WilliamsENG14943.60
84Ricky WilliamsENG15627.51
320David WilsonENG13190.49
29Jason WilsonENG162614.19
327Stu WilsonENG13110.45
122Lorraine WinstanleyENG15265.10
141Ian WithersENG15084.17
Gary WittyENG
200Terry WoodENG14632.54
James WoodhouseENG
120Brian WoodsENG15285.21
54Jonathan WorsleyWAL159910.88

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.