Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Voorbeschouwing World Matchplay: ‘Dit dé kans voor Ian White om een major te winnen’

In de dertiende aflevering van de Achter de Okkie podcast blikken host Mike Hooiveld en zijn gasten Pim Huberts en Patrick Bus terug en vooruit. Er wordt teruggeblikt op de PDC Summer Series en vooruitgeblikt op de World Matchplay, zonder publiek!

Summer Series

Van 8 t/m 12 juli werden er 5 Players Championships gespeeeld in Milton Keynes, vooraf werden alle deelnemers getest op corona. Het duurde even, maar uiteindelijk waren alle 229 personen in de Marshall Arena negatief getest. In totaal deden er 117 tourkaarthouders en 11 Challenge Tour spelers mee. In de podcast kijken de heren terug op welke resultaten opvielen, welke Nederlanders het goed deden en welke spelers een matige week hadden in Milton Keynes.

World Matchplay

Daaropvolgend worden de eerste ronde partijen van de World Matchplay voorbeschouwd door Mike, Pim en Patrick. Wat zijn de mooiste partijen van de eerste ronde? Hoe ziet de loting eruit voor de Nederlanders? Welke geplaatste spelers krijgen het moeilijk in de eerste ronde? Welke spelers hebben een voordeel om nu zonder publiek te spelen? Op alle deze vragen worden antwoorden gegeven. Alle wedstrijden worden één voor één besproken.

Dit alles en meer wordt besproken in Achter de Okkie. Luister hem hier:

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Voorbeschouwing World Matchplay: ‘Dit dé kans voor Ian White om een major te winnen’