Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Walhalla voor darters is gevestigd is Kootwijkerbroek

De dartsport blijft maar groeien in Nederland. Momenteel zijn er 25 lidorganisaties aangesloten bij de Nederlandse Darts Bond, waaronder in totaal ruim 33.000 darters zijn ingeschreven bij een dartorganisatie. Het aantal dartshops stijgt per jaar. Zo zit o.a. Dartshop Midden Nederland in Kootwijkerbroek. Lees hier meer over de splinternieuwe dartshop. 

In 2015 is Elmar Kommer met zijn ouders begonnen met een dartshop in Garderen, samen met een winkel voor motors. Begin 2018 is er een verandering gekomen qua pand en naam. “Wij hadden in Garderen de zaak aan huis en kwamen daar simpelweg ruimte te kort. In het nieuwe pand heeft de dartshop veel meer ruimte tot zijn beschikking, we zijn in drie jaar tijd van twee vierkante meter naar zo’n zestien vierkante meter gegaan”, vertelde de eigenaar.

Het bouwen van het nieuwe pand is begin 2018 begonnen, en het had een bouwtijd van 8 weken. Helaas voor de familie Kommers kwam er vertraging tijdens het bouwen van het pand en was het pand eind september pas klaar. Het pand heeft twee etages. Op de begane grond  is alles te vinden qua motoren voor het bedrijf Kommer Motors. Op de eerste verdieping zijn ook accessoires voor motors te vinden maar daar is ook de dartshop gevestigd, met de nieuwe naam Dartshop Midden Nederland.

Eerste verdieping Dartshop Midden Nederland

Bij Dartshop Midden Nederland vind je alles wat met darten te maken heeft. Alles, van dartpijlen tot dartscases, is te vinden in Kootwijkerbroek. Elmar Kommer zegt er het volgende over: “Je vindt bij ons alles op het gebied van darten, van dartborden tot een heel breed scala aan dartpijlen, onderdelen en accessoires van alle bekende merken en spelers. Wij vinden het belangrijk om de nieuwste producten op het gebied van darts in huis te hebben en dan hebben we het ook echt over kwalitatief spul. De aanschaf van dartproducten is behoorlijk nauw, want er is niets persoonlijker dan een dart. Waar de één met een lichte pijl gooit, geeft de ander de voorkeur aan zwaardere. Mensen zijn op zoek naar die ene specifieke pijl. Daar zit vaak een hele theorie achter. Wij geven daarom advies op maat en bieden bovendien de mogelijkheid om dartpijlen te proberen. Wij hebben in totaal zo’n vierhonderd soorten hangen en als een klant een specifieke wil  dan bestellen we ze gewoon.”

Dartshop Midden Nederland is één van de vele dartshops in Nederland die een heel uitgebreid assortiment heeft, maar dat is niet het enige waarom veel dartliefhebbers naar Kootwijkerbroek komen. “Wij hechten veel waarde aan klantvriendelijkheid, dat moet een reden zijn om terug te willen komen bij ons. Daarom geven wij ieder klant alle aandacht. Om de klant nog meer tegemoet te komen is er sinds kort een klantenpas. Bij elke euro ontvang je een punt. Zo kun je sparen voor leuke kortingen.”

Dus heeft u nieuwe dartpijlen, flights, shafts, dartborden of iets anders nodig kom dan langs in Kootwijkerbroek of bestel de desbetreffende producten op de website van de dartshop.

Tevens is Dartshop Midden Nederland al ruim twee jaar hoofdsponsor van ons, daarvoor willen we hun bij deze ook erg voor bedanken.

Deel dit:
Lees ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *