Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Jermaine Wattimena

Wattimena afgetroeft door Aspinall in Trier

Jermaine Wattimena heeft het, ondanks een stijgende lijn in zijn vorm, Nathan Aspinall niet moeilijk kunnen maken. De Nederlander verloor met 6-2.

Na de ontlading van zijn zege op Jonny Clayton op de Dutch Darts Masters, gevolgd door zijn tweede overwinning van het jaar in een wedstrijd op de European Tour, lijkt het vertrouwen bij Jermaine Wattimena weer helemaal terug. ´The Machine Gun´ groeit langzaam in zijn vorm en mocht dat nu gaan laten zien tegen Nathan Aspinall. Met een 14-darter liet de Engelsman echter meteen zien ook in vorm te zijn. Met een 112-finish deelde hij vervolgens nog een klap uit aan Wattimena. Met legs in 13 en 16 pijlen trok de Nederlander de stand wel weer snel gelijk.

Vanaf hier ging het echter snel bergafwaarts voor Wattimena. Aspinall hield zijn eigen leg, waarna hij een 15-darter vond voor de break. Een 17-darter volgde: de stand kwam op 5-2, Wattimena had in deze drie legs geen enkele pijl op een dubbel gekregen. In leg acht kreeg hij die wel vanaf 68, maar hij kon zichzelf niet in de wedstrijd houden. Aspinall gooide 68 wel uit en sleepte zo de zege binnen.

Nathan Aspinall: 95.78 / 40%
Jermaine Wattimena: 93.62 / 50%

Image courtesy of FOTO: Pieter Verbeek
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *