Wattimena en Noppert bereiken finaledag Czech Darts Open

Afgelopen middag hebben Jermaine Wattimena en Danny Noppert hun tweede partij op de Czech Darts Open gewonnen. Lees hier meer. 

De middagsessie van dag 2 begon met de partij tussen de geplaatste Jonny Clayton en de Nederlander Jermaine Wattimena. Wattimena begon als betere aan de partij. Hij won de eerste 2 legs. Wattimena miste in de derde legs 3 darts op tops voor 3-0, met een 16-darter kwam Clayton terug tot 2-1. Met twee 15-darters en een 19-darter kwam Wattimena al snel en eenvoudig op matchpoint; 5-1. Met een 17-darter hield Clayton zijn eigen leg voor 5-2. Met een knappe 13-darter hield de Nederlander ook zijn eigen leg en zo won Wattimena met 6-2!

De tweede partij van de middag ging tussen Darren Webster, als geplaatste speler, en Danny Noppert. Noppert begon net als zijn landgenoot goed aan de partij, met o.a. een 104-finish kwam Noppert 2-0 voor. Vervolgens gingen er 3 legs met de darts mee, waardoor het 3-2 stond. Noppert miste een 70-finish op tops voor 4-2, Webster brak met een 73-finish terug naar 3-3. Beide heren hield hun eigen leg voor een tussenstand van 4-4. Met knappe finishes van 81 en 116 wist ‘Noppie’ de partij toch nog te winnen; 6-4!

Deel met:


Plaats een reactie