Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Dartbord

WDF Weekoverzicht: Brandon en Murphy winnen in Alabama

Afgelopen weekend stond er wederom slechts één WDF-toernooi op het programma! In Amerika werd de Shoot for the Moon georganiseerd, een toernooi in de categorie ‘Silver’. Lees hier meer.

Shoot for the Moon

Een totaal van 113 heren en 52 dames kwamen op het tweede WDF-toernooi van het jaar af in Amerika. Bij de heren was Jim Widmayer de nummer één geplaatst, maar kreeg concurrentie van diverse andere sterke spelers; Danny Baggish, Jason Brandon, Joe Chaney en Kevin Luke. Widmayer maakte zijn verwachtingen niet waar, hij verloor bij de laatste 16 verrassend met 4-2 van Harrison Carter. Carter stoomde vervolgens door naar de halve finales.

Baggish, Brandon en Chaney bereikten ook de laatste 4. Baggish leek de grote favoriet voor de titel, maar werd in de halve finales met 4-2 uitgeschakeld door Jason Brandon. In de finale trof hij de ervaren Chaney, die in de andere halve finale weinig moeite had met Carter; 4-0. In de finale ging het tot 2-2 gelijk op. Daarna produceerde Brandon twee 18-darters en een 19-darter om de finale met 5-2 naar zich toe te trekken en zijn tweede WDF-titel op zijn naam te schrijven.

Bij de dames was het opnieuw Paula Murphy die mocht zegevieren. Nadat ze al in Las Vegas won, deed ze dat ook in Alabama. In de finale versloeg ze landgenote Sandra Haas met 5-2.

Heren
Halve finales
Joe Chaney 4-0 Harrison Carter
Jason Brandon 4-2 Danny Baggish

Finale
Jason Brandon 5-2 Joe Chaney

Dames
Halve finales
Paula Murphy 4-1 Michelle Graybeal
Sandra Haas 4-1 Clayanna Brandon

Finale
Paula Murphy 5-2 Sandra Haas

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *