Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Leonard Gates

WDF Weekoverzicht: Gates ook succesvol in eigen land

Afgelopen weekend stonden er slechts één toernooien in de categorie ‘Bronze’ op het programma voor de WDF, één in Amerika en één in Australië. Lees hier alles terug.

Missouri St. Patrick’s Open

Zaterdag begonnen 101 heren en 56 dames begonnen in Missouri aan de Missouri St. Patrick’s Open. Bij de heren waren Leonard Gates, Kevin Luke, Dustin Holt en Danny Baggish de top 4 geplaatste spelers. Jim Widmayer en Larry Butler waren niet aanwezig. Alle vier haalden ze ook de halve finales.

In de halve finales versloeg Gates met 5-2 zijn goede vriend Baggish, terwijl Holt weinig problemen had met een matige Luke; 5-1. In de finale gingen de eerste drie legs met de darts mee. In de vierde leg plaatste Gates de eerste break door 70 uit te gooien en kwam daarmee 3-1 voor. Echter brak Holt een leg later meteen terug. Dit gebeurde ook in leg 6 en 7. In de achtste leg produceerde Holt een 14-darter en kwam daarmee langszij; 4-4. De titel kwam er echter niet voor de Amerikaan. ‘Soulger’ gooide een 16- en 15-darter in de laatste twee legs om de finale toch naar zich toe te trekken; 6-4.

Bij de dames blijft Paula Murphy opnieuw ongeslagen dit seizoen. Ze won haar derde toernooi van het jaar. In de kwartfinales, halve finales en de finale verloor ze geen enkele leg. In de finale was ze met 4-0 te sterk voor Julie Weger.

Heren
Halve finales
Leonard Gates 5-2 Danny Baggish
Dustin Holt 5-1 Kevin Luke

Finale
Leonard Gates 6-4 Dustin Holt

Dames
Halve finales
Paula Murphy 4-0 Tori Garza
Julie Weger 4-1 Liz Tynan

Finale
Paula Murphy 4-0 Julie Weger

NSW Great Lakes Open

Afgelopen zaterdag stond in het Australische Forster het ‘Bronze’-gecategoriseerde NSW Great Lakes Open op het programma. Bij de heren schreef Dave Marland de titel op zijn naam door in de finale te winnen van Craig Scarfe. Matt Mullen en Robbie King verloren in de halve finales.

Bij de dames won Melina van den Kieboom haar tweede WDF-titel uit haar carrière. In de finale rekende ze af met Sara Howie.

Herenfinale
Dave Marland 5-? Craig Scarfe

Damesfinale
Melina van den Kieboom 4-? Sara Howie

Jongens finale
Jack Spence 3-? Zane Kilroy

Meisjes finale
Faith Kainuku 3-? Lillian Robinson

Image courtesy of FOTO: Tim Abell (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *