Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Boris Koltsov

WDF Weekoverzicht: Gevestigde namen winnen in Ufa

Augustus is de komkommermaand bij de WDF, er staan maar enkele toernooien op het programma. Afgelopen weekend stond het eerste WDF-toernooi in Rusland op het programma sinds december 2019. Lees hier meer over de Salavaev Cup in Ufa.

In het Russische Ufa werden afgelopen verschillende toernooien gegooid, waaronder het Russian Cricket Championship. Het belangrijkste toernooi wat op het programma stond was de de WDF Salavaev Cup. Veel is er niet bekend over het toernooi, behalve de uitslagen. Bij de heren was Boris Koltsov opnieuw de sterkste. In de finale versloeg hij Aleksey Kadochnikov met 5-1. Koltsov kan ondanks de titel geen punten verdienen voor de ranking, omdat hij een PDC tourkaarthouder is. Dimitriy Gorbunov, die vorig jaar nog op het PDC WK stond, bereikte de halve finales.

Bij de dames was Elena Shulgina niet te verslaan, ze won haar vijfde WDF-toernooi uit haar carrière. In de finale versloeg ze Natalia Aleksandrova met 4-2. Aleksandrova was in de halve finales verrassend met 4-1 te sterk voor het grote talent, Ksenia Klochek.

Heren
Halve finales
Aleksey Kadochnikov 4-3 Vitaly Khokryakov
Boris Koltsov 4-2 Dimitriy Gorbunov

Finale
Boris Koltsov 5-1 Aleksey Kadochnikov

Dames
Halve finales
Natalia Aleksandrova 4-1 Ksenia Klochek
Elena Shulgina 4-2 Natalia Fefilova

Finale
Elena Shulgina 4-1 Natalia Aleksandrova

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *