Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search

WDF World Masters criteria bekend gemaakt

Na een lange tijd van onzekerheden heeft de WDF vrijdagavond dan eindelijk de criteria bekend gemaakt voor de WDF World Masters, wat in het weekend van 8-11 december op het programma staat in Assen. Lees hier meer.

Criteria

De WDF World Masters wordt afgewerkt in 4 categorieën; heren, dames, jongens en meisjes. De heren en dames starten donderdag 8 december met de groepsfase, waar de top 2 van elke groep doorgaat naar de knock-outfase. De groepsgrootte hangt af van het aantal deelnemers. De jongens en meisjes starten op de zaterdag met de groepsfase, waar ook twee spelers doorgaan naar de knock-outfase.

Bekijk hieronder de criteria om te kwalificeren voor de WDF World Masters in Assen.

Heren & Dames
Jongens & Meisjes

Gekwalificeerden

Alle gekwalificeerden tot nu toe zijn te vinden in onderstaande lijsten.

Heren
Dames
Jongens
Meisjes

WDF World Open

Naast de WDF World Masters staat er nog een WDF-rankingtoernooi op het programma in Assen; het ‘Silver’-gerankte WDF World Open. Voor de heren en dames is dit het laatste open rankingtoernooi dat meetelt voor de race richting het WDF WK. De jeugdtoernooien vinden op vrijdag 9 december plaats. De heren en dames spelen het toernooi op de zaterdag of zondag.

WDF WK Kwalificatietoernooi

Ten slotte wordt het dartfeest in Assen afgesloten op maandag 12 december met WDF WK-kwalificatietoernooien. Vier heren en twee dames kunnen zich op het allerlaatste moment nog kwalificeren, als dat nog niet is gebeurd. Iedereen kan als die wil zich inschrijven voor deze kwalificatietoernooien.

De jongens en meisjes spelen op zondag 11 december hun kwalificatietoernooi. Vier jongens en twee meisjes kwalificeren zich en mogen tijdens het WDF WK terugkomen om de eindfase van hun WK af te ronden.

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *