Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Wesley Plaisier

Wesley Plaisier niet opgewassen tegen Madars Razma

Wesley Plaisier is uitgeschakeld op de European Darts Matchplay. Bij de laatste 16 was Madars Razma met 6-4 te sterk in Trier. Lees hier meer.

Madars Razma mocht de wedstrijd beginnen en deed dat met een 68-finish in zijn eigen leg. Wesley Plaisier antwoordde met een 18-darter in zijn leg. Vervolgens gingen er 7 legs met de darts mee, waardoor er een tussenstand van 5-4 op het scorebord stond voor de Let. Zo gooide Plaisier een 12-darter in leg 4, maar miste een leg later 6 pijlen op de dubbel waardoor Razma toch zijn eigen leg hield.

In de achtste leg gooide Plaisier een hele belangrijke 71-finish om zijn eigen leg te behouden voor 4-4. Een leg later had de Nederlander het initiatief in de leg van Razma, maar door een maximale score en het gooien van dubbel 8 wist Razma toch zijn eigen leg te behouden. In de tiende leg begon Plaisier met een score van slechts 45 en dat werd hem fataal. Met een 180’er stapte de Let meteen in en zorgde via dubbel 18 ervoor dat hij zijn allereerste Euro Tour kwartfinale bereikte.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Madars Razma: 94,76 / 54,5%
Wesley Plaisier: 95,49 / 30,8%

Image courtesy of FOTO: Pieter Verbeek
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *