Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Wesley Plaisier

Wesley Plaisier wint met sterk gemiddelde

Wesley Plaisier wint ook op de German Darts Open en dit deed hij overtuigend. Hij wist een gemiddelde van 99.81 te produceren en 66.7% op de dubbel te gooien. George Killington wist ook goed tegenstand te bieden, maar dit was voor hem niet goed genoeg voor de winst. Lees hier alles over de partij.

In de derde partij van de middag gingen beiden heren enthousiast van start. Het niveau was gelijk erg goed. Killington had wel meer dan zes beurten nodig voor zijn eigen leg, waardoor Plaisier gelijk kon breken met een 17-darter. Deze break werd vervolgens ook verzilvert met een 11-darter. Plaisier leek zo weg te lopen en de derde leg was een belangrijke voor Killington.

In de derde leg was Killington wel uit in vijf beurten en hij wist zo de aansluiting te houden. In de vierde leg kreeg Killington zelfs een pijl op de Bull om te breken, maar hij miste deze. Zo behield Plaisier de break marge via een 13-darter. Killington wist ook in de vijfde leg de aansluiting te houden, dit keer via een 111-finish. Toch zou Killington op zoek moeten naar de break.

De eerste kans op een break kwam gelijk in de zesde leg, maar Killington mistte een pijl op D20. In de achtste leg startte beiden heren met een 180-er, Plaisier was in 12 darts uit en Killington kreeg hierdoor geen kans. In de tiende leg moest het dus gebeuren voor Killington. Plaisier leek weg te lopen, maar het einde van de tiende leg werd erg nerveus. een 17-darter was wel genoeg voor Plaisier voor de overwinning. Het was een sterke partij waarin de eerste leg gelijk belangrijk was.

Gemiddeldes / Dubbelpercentages:
Wesley Plaisier: 99.81 / 66.7%
George Killington: 96.02 / 30.8%

Image courtesy of FOTO: Jos Groen / NDB Darts
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *