West-Fries International Darts ondergaat naamsverandering

Het West-Fries International zal een naamsverandering ondergaan. Ondanks dat het even wat stiller was omtrent het West-Fries International is er onwijs hard gewerkt en zijn er grote stappen gezet. Het is alweer december en de organisatie is uitgebreid naar 11 personen. Allemaal mensen die een hart hebben voor de darts en met maar één doel, het toernooi in maart wederom tot een geweldig succes te maken!

Het West-Fries International zal een metamorfose ondergaan!
De organisatie heeft in Comeback Sports en MediaTribe een nieuwe partner gevonden, welke het event naar een nog hoger niveau zal tillen. Zonder deze partner waren de volgende stappen niet gerealiseerd. In overleg met de organisatie en deze partners zal het West-Fries International Darts vanaf heden het “UNITED INTERNATIONAL DARTS” gaan heten. Het is hetzelfde evenement met zelfde prijzengelden en dezelfde status. Het evenement is ook nog in dezelfde locatie maar is qua naam uit de regio gegroeid.

De naam ademt nog wel de achtergrond van het voormalig West-Fries Internationaal Darts. United staat voor het samen komen van darters en mensen die darten leuk vinden. Om te doen of om te kijken. Gezien alle momenten welke de organisatie de afgelopen jaren hebben mee mogen maken. Van een huwelijks aanzoek tot 9 darters vond de organisatie dit perfect bij hun passen. Tijdens ons evenement brengen wij mensen bij elkaar. We are United!

Binnenkort komt er ook een nieuwe website. Nieuws hiervan zal tijdig worden gepubliceerd. Tot die tijd zal de huidige website nog online blijven. Ook hierna zal je, als je de huidige website bezoekt direct worden doorgestuurd naar de nieuwe website.

Deel met:


Plaats een reactie