Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Willem Mandigers zonder moeite naar laatste 16

Vooraf leek het een mooi affiche te worden, maar dit bleek in de werkelijkheid toch anders gesteld. Willem Mandigers uit Eindhoven moest het opnemen tegenover Paul Hogan, die al eerder Wes Newton uitschakelde.

In het begin van de wedstrijd was het daadwerkelijk nog even spannend. Willem Mandigers, die veertiende op de nationale ranking staat, begon redelijk aan de wedstrijd. Paul Hogan begon qua scores beter dan de Nederlander. Toch bleef Mandigers aanhaken en gooide zijn dubbel op het moment dat dit moest gebeuren; dit was totaal niet het geval bij Hogan, die bakkenvol aan dubbels misgooide.

De eerste set werd door Mandigers gepakt met een 160-finish (!), iets wat alleen de Pool Krzysztof Kciuk eerder het BDO WK wist te doen, en dus kwam Mandigers met 1-0 voor.

Vervolgens kreeg Hogan nog flink wat pijlen op de dubbels, maar na het meermaals missen van de desbetreffende dubbels, ging ‘de hoofd hangen’ en was het voor neutraal publiek al duidelijk dat Mandigers de ervaren Paul Hogan zou verslaan. Dit bleek ook het geval, aangezien Mandigers vrij gemakkelijk 2-0 en 3-0 maakte.

Willem Mandigers zal het in de volgende ronde opnemen tegenover een andere Nederlander: Wesley Harms

Image courtesy of
Deel dit:
Lees ook

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *