Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Glen Durrant

Wright en Durrant sluiten avond af met gelijkspel

De Premier League is terug! Na een afwezigheid van 5 maanden keert de Premier League terug in Milton Keynes. De aankomende 6 dagen worden er 6 speelrondes afgewerkt, waar donderdag één speler afvalt. In de laatste partij van de avond, een herhaling van de tweede ronde van de World Matchplay, Peter Wright tegen Glen Durrant.

Durrant start scherp

De laatste partij van de avond werd begonnen door Peter Wright, die voor de verandering een keer met andere pijlen gooide. Wright miste in zijn eigen leg een 89-finish op de bull, waardoor Durrant meteen in de eerste leg de break plaatste met een 101-finish. Met een 171-score en dubbel 18 werd de break verzilverd voor een 2-0 voorsprong. Met een belangrijke 108-finish hield Wright zijn eigen leg. Met een 15-darter hield ook Durrant weer zijn eigen leg en zo werd het 3-1.

Wright komt terug met hoge finishes

Met een 82-finish in 15 darts hield Wright opnieuw zijn eigen leg, voordat hij met de hoogste finish van 170 terug brak naar 3-3. In de zevende leg miste Durrant 4 darts op de dubbel, waardoor Wright met een 60-finish voor het eerst op voorsprong kwam. Met een 14-darter kwam Durrant op gelijke hoogte.

Beide spelers blijven in evenwicht

Met een knappe 120-finish en zijn derde 100+ finish in deze wedstrijd kwam ‘Snakebite’ op een 5-4 voorsprong. In de tiende leg wisten beide heren een maximale score te produceren, maar het was Durrant die de leg verloor door het missen van twee pijlen op dubbel 8. Wright strafte het af en pakte het eerste punt via tops. Met een 14-darter brak Durrant gelijk terug naar 6-5. In de beslissende leg wist Durrant er toch een gelijkspel uit te trekken.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Glen Durrant: 102,43 / 31,58%
Peter Wright: 99,96 / 75%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *