Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Michael van Gerwen

Zeer gretige Van Gerwen overtuigd opnieuw op TV

Michael van Gerwen liet vandaag maar weer zien dat hij echt nog wel een potje kan darten. De Nederlander was zeer gretig om Clemens te verslaan, pakte elke kans en won zo vrij eenvoudig van de Duitser.

Van Gerwen superieur

In de tweede wedstrijd van de groepsfase van de Grand Slam of Darts treft Michael van Gerwen de Duitser Gabriel Clemens. De heren hebben beiden de eerste wedstrijd gewonnen en kunnen deze wedstrijd hele goede zaken doen. Van Gerwen zou zijn vorm graag de lijn van vorige wedstrijd door willen trekken, aangezien Van Gerwen eindelijk weer eens overtuigde op tv.

Michael van Gerwen begon ontzettend gretig aan de wedstrijd. Hij stond de eerste drie legs na 12 pijlen op de dubbel, beloonde elke goede score met een kreet en zette Clemens zo vol onder druk. Van Gerwen hield de eerste leg met een 15-darter, kreeg 15 pijlen voor de break en hij verzilverde de break met een 11-darter.

Van Gerwen pakte elke kans die het tegenkwam en dit zorgde ervoor dat Clemens weinig in te brengen had. Na 4-0 was Van Gerwen even uitgeblust, hij kreeg zijn eigen leg niet in 15 pijlen uit en dit strafte Clemens ook gelijk af naar 4-1. Verder liet Michael van Gerwen het niet komen. met hij stond na negen pijlen op 58 en had uiteindelijk 3 matchdarts nodig. Van Gerwen staat zo op pole position om de koppositie in de groep te pakken.

Gemiddeldes / finishpercentages
Michael van Gerwen: 103.41 / 40%
Gabriel Clemens: 92.63 / 20%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *