Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Dutch Open Darts 2023

Zo volg je live de Dutch Open 2023

Vanaf vrijdag kunt u drie dagen lang genieten van de Dutch Open Darts 2023 in de Bonte Wever te Assen! Mocht u verhinderd zijn om erbij te zijn, dan heeft u gelukkig verschillende opties om het toernooi toch live te volgen. Darts Actueel legt het hier in dit artikel uit.

Elke dag livestreams

Vrijdag (vanaf 10:30 uur), zaterdag (vanaf 11:00 uur) en zondag (vanaf 11:00 uur) worden de mooiste en meest interessante wedstrijden gespeeld op de tribunebanen van de Dutch Open! Deze banen worden livegestreamd op het Youtubekanaal van de Nederlandse Darts Bond. Daarnaast wordt het podiumprogramma op de zondagmiddag- en avond ook uitgezonden op Youtube. De livestreams zijn hieronder te vinden.

DartConnect

De wedstrijden op de tribunebanen zullen dit jaar net als vorig jaar op het DartConnect-systeem worden gespeeld. In tegenstelling tot de editie van 2022 zullen dit jaar alle dameswedstrijden (single en koppel), alle jeugdtoernooien en het singletoernooi voor de heren (vanaf de laatste 128) ook dit systeem gaan gebruiken. Je kunt alle scores en resultaten van deze wedstrijden live volgen op de website van DartConnect, klik hier.

Twitter

Houd het Twitteraccount van Darts Actueel in de gaten als u geïnteresseerd bent in de resultaten van de heren koppel- en singletoernooien! Dit weekend staat het team van Darts Actueel klaar om u te voorzien van resultaten, updates en diverse interviews met spelers. Klik hier om naar het Twitteraccount van Darts Actueel te gaan.

RTL7

De afgelopen acht jaar werden de finales van de Dutch Open rechtstreeks op RTV Drenthe uitgezonden. Dit jaar heeft RTL7 de uitzendrechten, die de finales van de Dutch Open uit gaan zenden op televisie. Op zondagmiddag rond 17:00 uur begint de live-uitzending en worden de kwartfinales, halve finales en de finale van de heren, net als de finale van de dames uitgezonden. De finales van de koppeltoernooien en de jeugdtoernooien zullen live te volgen zijn via het Youtubekanaal van de Nederlandse Darts Bond.

Image courtesy of FOTO: NDB Darts
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *