Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Dennie Olde Kalter - Dutch Open 2023

Zo volg je live de Dutch Open Darts 2024

Vanaf donderdagochtend kunt u drie dagen lang genieten van de Dutch Open Darts 2024 in de Bonte Wever te Assen! Mocht u verhinderd zijn om erbij te zijn, dan heeft u gelukkig verschillende opties om het toernooi toch live te volgen. Darts Actueel legt het hier in dit artikel uit.

Elke dag livestreams

Vrijdag (vanaf 10:00 uur), zaterdag (vanaf 10:00 uur) en zondag (vanaf 10:00 uur) worden de mooiste en meest interessante wedstrijden gespeeld op de tribunebanen van de Dutch Open! Deze banen worden livegestreamd op het Youtubekanaal van de Nederlandse Darts Bond. Daarnaast wordt het podiumprogramma op de zondagmiddag- en avond ook uitgezonden op Youtube. De livestreams zijn hieronder te vinden.

DartConnect

Voor het eerst in de geschiedenis van de Dutch Open zullen ALLE toernooien worden afgewerkt met het DartConnect-systeem. Dit betekent dat voor alle wedstrijden de scores worden ingetikt op een iPad, in plaats van een schrijfbord, en de dartfans de scores live kunnen volgen. Daarnaast worden alle resultaten met statistieken in een duidelijk overzicht weergegeven. Klik hier om naar het ‘match center’ van de Dutch Open te gaan op DartConnect.

Darts Actueel

Gedurende het weekend staat het team Darts Actueel klaar om u te voorzien van diverse video-updates tijdens de toernooien. Hierin bespreken we enkele resultaten, maar spreken we ook met enkele spelers die nog actief zijn in de desbetreffende toernooien. Klik hier om naar het Twitteraccount van Darts Actueel te gaan. Daarnaast zal Darts Actueel ook elke dag een video maken waarin wordt teruggeblikt op elke dag, dit zal worden geüpload op ons Youtubekanaal.

RTL7

Net als vorig jaar worden de finales op het podium live uitgezonden op RTL7. Op zondagmiddag 4 februari om 13:00 begint de uitzending waarbij de kwartfinales, halve finales en finale van de heren live worden uitgezonden, net als de singlefinale van dames en de koppelfinales van zowel de heren als dames. De presentatie is in handen van Marcel Maijer en de nodige analyses zullen worden gedaan door Martijn Kleermaker. De finales van de jeugdtoernooien zullen live te volgen zijn via het Youtubekanaal van de Nederlandse Darts Bond.

Image courtesy of FOTO: Jos Groen / NDB Darts
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *