Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Niels Zonneveld

Zonneveld in decider onderuit tegen Vandenbogaerde

Voor Niels Zonneveld zit de Baltic Sea Darts Open erop. In een wedstrijd waarin alle legs met de darts mee gingen, was de Belg Mario Vandenbogaerde met 6-5 te sterk. Lees hier meer.

Mario Vandenbogaerde mocht de tweede partij van de middagsessie beginnen en deed dat door zijn eigen leg in 21 pijlen. Niels Zonneveld deed hetzelfde, met een 14-darter kwam hij langszij. De heren hielden hun eigen legs allemaal, waardoor er een beslissende leg aan te pas moest komen. Onderweg gooide Zonneveld een 104-finish uit, terwijl Vandenbogaerde finishes van 101 en 126 produceerde.

In leg 9 kreeg de Belg al zijn eerste matchdart, maar een 96-finish werd gemist op dubbel 19. Hierdoor kon Zonneveld via tops wederom langszij komen en dwong daarmee een beslissende leg af; 5-5. Zonneveld kreeg één matchdart om een 108-finish, maar dubbel 14 werd gemist. ‘Super Mario’ hield voor de zesde keer in de wedstrijd zijn eigen leg door tops te gooien en plaatste zich hiermee voor het eerst voor de tweede ronde van een Euro Tour; 6-5.

Mario Vandenbogaerde mag het zaterdagmiddag in de tweede ronde gaan opnemen tegen Ryan Searle.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Mario Vandenbogaerde: 86,72 / 54,5%
Niels Zonneveld: 90,61 / 45,5%

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *