Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Danny Noppert niet opgewassen tegen sterk finishende Rob Cross

Danny Noppert is uitgeschakeld op de European Darts Grand Prix. Bij de laatste 16 werd de Fries met duidelijke cijfers verslagen door Rob Cross, die erg sterk was op de finishes. Lees hier meer.

Beide heren wonnen zaterdag hun openingspartij met 6-5. Danny Noppert versloeg Daryl Gurney door in de beslissende leg een break te plaatsen. Rob Cross kwam terug van een 4-2 achterstand om de winnaar van de International Darts Open, Martin Schindler, met dezelfde cijfers te verslaan.

De eerste twee legs van de partij gingen met de darts mee. In de derde leg plaatste Cross de eerste break door een knappe 76-finish uit te gooien, met Noppert wachtend op dubbel 18. Deze break werd ook verzilverd, een 21-darter was hiervoor voldoende; 3-1. De reeks gewonnen legs voor de Engelsman ging nog even door, een 70-finish zorgde namelijk voor een dubbele break voorsprong voor Cross.

In de zesde leg leek Noppert de break direct ongedaan te maken, maar kreeg 62 niet van het bord. Cross produceerde opnieuw een ijzersterke finish, een 64-finish zorgde voor een 5-1 tussenstand op het scorebord. Een leg later maakte ‘Voltage’ het direct af, een 13-darter werd gegooid voor een ruime 6-1 overwinning.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Rob Cross: 91,14 / 66,7%
Danny Noppert: 94,46 / 20%

Image courtesy of FOTO: Jonas Hunold (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *