Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Danny Noppert over top 11-positie: ‘Soms sta ik er niet altijd bij stil’

Danny Noppert is elk jaar, sinds het behalen van zijn tourkaart, groeiende op het PDC-circuit. Dit jaar wist hij de UK Open te winnen en twee finales op de Euro Tour te behalen. Dat levert hem tot nu toe plaats 11 op de wereldranglijst op. Darts Actueel sprak met de Fries tijdens de TOTO Darts Kings teampresentatie afgelopen week.

“Ik sta er niet altijd bij stil dat ik zo hoog op de wereldranglijst sta. Vijf à zes jaar geleden durfde ik er niet eens over te dromen. Nu heb ik het wel bereikt, maar je moet er ook niet te lang bij stil staan want je moet ook weer door“, aldus een terugkijkende Noppert die blijft presteren.

Op de vraag of Noppert nog wel geniet van het spelletje is ‘The Freeze’ erg duidelijk: “Van elk moment geniet ik. Soms denk ik wel dat het erg druk is, elke week reizen. Als ik op het podium sta of wat dan ook, dan heb ik er enorm veel zin in. Players Championships vind ik ook juist super leuk, daar kijk ik ook altijd naar uit. Met het management (ZWA Sports Management) hebben we een leuk team en dan maakt het ook wel weer fijn dat je de goede mensen om je heen hebt.”

Noppert komt dit weekend in actie in Trier voor de European Darts Matchplay, de negende Euro Tour van 2022. Alle info hierover vind je in ons toernooicenter.

Bekijk hieronder het complete interview met Danny Noppert tijdens de TOTO Darts Kings teampresentatie!

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *