Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Danny Noppert

Danny Noppert stunt: ‘Ik ben een blij man’

Danny Noppert speelde maandagavond tegen de nummer 3 geplaatste Gerwyn Price voor een plaats in de tweede ronde. Beide spelers speelden bij lange na niet hun beste wedstrijd, maar het was de Fries die met een 10-7 overwinning verraste. Na afloop stond ‘Noppie’ RTL7 te woord.

Danny Noppert was van het begin tot het eind de betere speler en kwam al snel op een ruime voorsprong. Op een stand van 9-5, werd het toch spannend want Price kwam terug tot 9-7, waar de Nederlander al matchdarts had gemist. Uiteindelijk wist Noppert met een 88-finish toch met 10-7 te winnen.

“Het gevoel is natuurlijk geweldig dat je van Price wint. Hij speelde ook niet goed, maar ik speelde zeker niet mijn beste spel. Ik had een gevoel dat ik rond de 70 gemiddeld stond te gooien. Ik kon het niet afmaken, maar uiteindelijk deed ik het in het einde toch wel.”

In de tweede ronde treft Danny Noppert de nummer 14 geplaatste Adrian Lewis, die maandagavond in een tiebreak met 11-9 te sterk was voor Steve Beaton. Noppert blikte alvast kort vooruit naar de volgende ronde: “Ik ben een blij man. Ik heb morgen een dagje rust en dan moet het de volgende ronde veel scherper dan vanavond, want anders kom ik er niet natuurlijk.”

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *