Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Raymond van Barneveld

Derde whitewash-zege: Van Barneveld ook door

Na whitewash-overwinningen voor Danny van Trijp en Geert Nentjes is Raymond van Barneveld ook eenvoudig door naar de tweede ronde van de German Darts Open. Lees hier meer.

De wedstrijd tussen Raymond van Barneveld en Ian White werd vooraf bestempeld als dé wedstrijd voor de eerste ronde. Dat werd het uiteindelijk bij lange na niet, de Engelsman haalde zijn niveau niet.

Het was Van Barneveld die de partij mocht beginnen en dat deed door een 19-darter te gooien. In de tweede leg leek White eenvoudig zijn eigen leg te houden, maar dat gebeurde niet. White miste 6 pijlen op de dubbel, waardoor Van Barneveld via dubbel 12 brak. De break werd verzilverd door de Nederlander, met een 17-darter stond er al snel een 3-0 voorsprong op het scorebord.

In de vierde leg kreeg White opnieuw pijlen op de dubbel om zijn eigen leg te houden, maar miste wederom. Van Barneveld bleef koel en kwam via dubbel 8 op 4-0, wat tevens de tweede break op leverde. White was gebroken. Van Barneveld eindigde de wedstrijd met zijn beste twee legs van de wedstrijd, met een 13- en 11-darter won hij als derde Nederlander van de avond ook met 6-0!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Raymond van Barneveld: 91,09 / 60%
Ian White: 79,64 / 0%

Image courtesy of FOTO: Christopher Dean (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *