Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Get iT-Darts

Get-iT Darts: de brug tussen dartspelers en fans

Een brug slaan tussen fans en spelers, dat is wat Germ Postma en Tim Gagesteijn willen bereiken met hun platform Get-iT Darts. Zo zorgen ze ervoor dat fans een geliefd en gesigneerd dart-item in handen krijgen en dat de spelers zich kunnen focussen op dat wat ze het beste kunnen: darten. Onbetaalbaar, aldus de twee échte dartfans.

Verzamelaars Germ en Tim ontmoeten elkaar op het wereldwijde web. ‘We verzamelen allebei dartspullen van bekende spelers en ruilden regelmatig een setje met elkaar.’ Maar al snel willen de twee meer: ‘We kopen en verkopen dartspullen. Soms krijg je een item in handen wat je zelf niet zo interessant vindt, maar voor een verzamelaar van die speler goud waard is. En als het dan ook nog gesigneerd is door de speler zelf, dan voelt dat echt als een schat.’

Liefde voor dat setje darts

Germ: ‘ik speelde al vaker met het idee om voor mijzelf te beginnen, maar durfde nooit de stap te nemen. Tim en ik kwamen elkaar dus op het juiste moment tegen. Daar waar Tim al kennis heeft van het runnen van een eigen bedrijf, durfde ik makkelijker de stap te zetten. We weten uit ervaring hoe lastig het is om dartspelers te benaderen. Zij hebben ook een privéleven en niet altijd tijd om kaarten of pijlen te signeren. Wij nemen hen die zorg uit handen.’ Tim: ‘En zo kan een fan toch dat ene speciale item kopen. Want die liefde voor dat ene setje flights van hun grote voorbeeld: dat gevoel herkennen wij maar al te goed.’

Enthousiasme

Met Get-iT darts slaan ze een brug tussen speler en fans. Onder andere Raymond van Barneveld, Danny Noppert en Vincent van der Voort zijn al een samenwerking aangegaan met Get-iT Darts. Get-iTdarts werkt niet contract gebonden en zonder winstoogmerk. Een speler kan dus altijd vrijblijvend deelnemen. Hun kracht zit in hun enthousiasme en liefde voor de dartsport. En met hun eerlijke en open manier van communiceren en verkopen, krijgt de fan wat hij wil: een persoonlijk item van hun favoriete speler, mét certificaat en of foto.

Lancering

Na maanden van voorbereidingen, is het eindelijk tijd om echt van start te gaan. De website is zaterdagmiddag om 12.00 uur precies live gegaan: klaar om de verbinding tussen speler en fan te maken.

Deel dit:
Lees ook

2 reacties

    1. We hopen dat het tegenwoordig beter te bekijken is. We stonden op dat moment nog in de kinderschoenen. En duur is relatief. In vergelijking met het buitenland hanteren we zeer nette prijzen. We zijn geen Dartshop. Maar een exclusieve webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *