Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Beau Greaves

Greaves en Sherrock grijpen titels op Women’s Series

Beau Greaves en Fallon Sherrock hebben zondag de titels gepakt tijdens Women’s Series 19 en 20. Lees er hier meer over.

Zondag werden wederom twee toernooien voor de Women’s Series afgewerkt. Zaterdag wisten Mikuru Suzuki en Lisa Ashton de titels te grijpen, zondag was het Beau Greaves die wederom domineerde die twee finales bereikte.

In het eerste toernooi wist Greaves o.a. Aileen de Graaf, Natalie Gilbert en Noa-Lynn van Leuven te verslaan om de finale te bereiken. In de finale produceerde ze een gemiddelde van 94 om met 5-2 te winnen van Anastasia Dobromyslova, alweer haar 20ste titel op de tour.

In het tweede toernooi wist Greaves ook de finale ten halen, dit ging ten koste van onder meer Rhian Griffiths, Kirsty Hutchinson en Lorraine Hyde. In de finale trof ze Fallon Sherrock, die in de halve finales had afgerekend met Rhian O’Sullivan (5-1). In de finale gingen alle legs met de darts mee. Greaves begon de negende leg met een maximale score, maar uiteindelijk wist Sherrock met een 80-finish de finale toch naar zich toe te trekken.

De beste Nederlander van de dag was Noa-Lynn van Leuven met een halve finale in het eerste toernooi van de dag. De Nederlandse miste vier matchdarts tegen Greaves om de finale te halen. Aileen de Graaf haalde in het tweede toernooi van de dag de laatste 16, maar gaf daarin een 3-0 voorsprong uit handen tegen Kirsty Hutchinson.

Uitslagen

Women’s Series 19
Halve finales
Anastasia Dobromyslova 5-1 Lorraine Hyde
Beau Greaves 5-4 Noa-Lynn van Leuven

Finale
Beau Greaves 5-2 Anastasia Dobromyslova

Women’s Series 20
Halve finales
Beau Greaves 5-2 Lorraine Hyde
Fallon Sherrock 5-1 Rhian O’Sullivan

Finale
Fallon Sherrock 5-4 Beau Greaves

Image courtesy of FOTO: NDB Darts / Jos Groen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *